Emniyet Genel Müdürlüğü Randevu Alamıyoruz Bıktık

Özel güvenlik sınavına 4. CÜ girişim ve yine kaldım. Soruları çok uzun ve çok zor, böyle sürekli sınava girip kalınca insan hayal kırıklığına uğruyor yani inanılmaz zor sorular çıkıyor. Böyle olunca hevesimiz kursağımızda kalıyor, keşke biraz kolaylaştırsanız
2 aydır özel güvenlik silahlı kimlik kartını bekliyorum. Ne haber var, ne mesaj var. Bu kadar uzamaması gereken bir şey iş fırsatlarını kaçırıyoruz. Bu kadar şikayet gelmesine rağmen hala devam ediyorsa bir sıkıntı olması lazım. Bu konuda bilgilendirilmemiz gerekiyor.
Muratpaşa belediyesine ait Deniz yüzü kafe Engelli araç park yeri yetkisi olmayan araçlar tarafından işgal edilmiştir. Görevli özel güvenlik görevlileri müdahale etmediği için sürekli olarak bu ihlal yapılmaktadır. Engelli araç bölgesini işgal eden araçların fotoğrafı ekte sunulacaktır. Gerekli ceza...
İki haftadır özel güvenlik kart yenileme için randevu almaya çalışıyorum, ancak bir türlü alamıyorum, EGM yetkililerine sesleniyorum, lütfen şu randevu sistemini değiştirin. Randevu almak için giriyorum, hep dolu hep dolu. 4 tane gün konulmuş dolu dolu dolu bu ne ya, açın 15 gün 1 ay, herkes randevusunu alsın. Lütfen ya vatandaşa eziyet etmeyi bırakın. Herkeste aynı sorun var çözüm getirin