Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Randevu İçin Mesaj Gelmedi

31 Ocak 2021

Silahsız özel güvenlik kimlik için Şişli emniyet müdürlüğünden randevu aldım 08.12.2020 tarihinde korona virüs yüzünden belgelerin randevu tarihinde alınamayacağı ilk önce güvenlik ve arşiv araştırması yapılacağı 30 gün içinde SMS ile belgelerin belirtilen tarihte özel güvenlik şube müdürlüğüne getirilmesi gerektiği söylendi.

Süre dolmasına rağmen geri dönüş olmadı. Şube müdürlüğünü arıyorum ulaşamıyorum diyorlar Özel Güvenlik daire başkanlığını arayın arıyorum açan yok e mail atıyorum dönen yok 1.5 ay oldu mağdurum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Silahlı Özel Güvenlik

12 Nisan

6 aydır silahlı özel güvenlik kartı için evrak verdim. 6 ay oldu hala ne kart geldi ne de arıyorlar. Anlamadım, neden böyle oluyor. Bu kadar sürmemesi lazım, bu kadar mı zor bir kartın çıkarılması. Vermeyeceklerse söylesinler, bilelim olmaz ki bu kadar.

6 Yorum

Yetkin

3 hafta önce randevu almadan gittim evraklarla beraber 2 günde kartı basıp gönderdiler yenileme için

Ekrem

Ben ilk denememde aldım randevu. Saat 16.30'da açıldı cuma günü

1.5aydir denemediğim saat kalmadı Mart'ta sürem dolacak

Yasin

Her gün bak usta ben sansa saat öğlen 3 gibi aldım direk doluyor hemen hani saat 5 de bakın falan dıyolarya pek de öyle olmuyor belli değil yani saatleri

Randevuyu nasıl aldınız acaba 1.5aydir randevu alamıyorum

Enescan

Bende çok uğraştım gece 10 11 12 saatleri arasında dene o saatlerde aldım

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.