Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Kimlik Kartı

18 Mart

9 aydan uzun bir süredir özel güvenlik kimlik kartım gelmedi. Sınavı kazandım evrakları teslim ettim ve 3 ay sonra gelir dediler Hâlâ soruşturma devam ediyor. Askerliğimi de yaptım hâlâ gelmedi. O kadar para harcadım en kısa sürede geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden Randevu Alamıyorum

22 Ağustos

Özel güvenlik yenilemek için tüm evrakları hazırladım özel güvenlik kimlik kartım için emniyet müdürlüğünden bir türlü randevu alamıyorum saat başı kontrol ediyorum 2 haftadır aralıksız. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Ulaşabileceğim bir numara bile yok. Bilgi de edinemiyorum

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Kartım Gelmiyor

08 Ağustos

3 aya yaklaşık bir süredir Van ilindeki emniyete evraklarımı teslim ettim. Geçen hafta sordum, 1 hafta içinde size gelir kart dediler. Bugün tekrar sorduğumda oradaki sorumsuz çalışan, daha yeni sisteme işlediğini alaycı bir tavırla söyledi. Bu duruma bir çözüm getirilmesini istiyorum. Şu an iş buld...

Emniyet Genel Müdürlüğü Silahlı Özel Güvenlik

12 Nisan

6 aydır silahlı özel güvenlik kartı için evrak verdim. 6 ay oldu hala ne kart geldi ne de arıyorlar. Anlamadım, neden böyle oluyor. Bu kadar sürmemesi lazım, bu kadar mı zor bir kartın çıkarılması. Vermeyeceklerse söylesinler, bilelim olmaz ki bu kadar.

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Kimlik Kartı

24 Mart

Silahlı özel güvenlik kimlik kartım için sınavı geçtim ve evrakları teslim ettim. Ancak kaç aydır gelmedi ve çalışabilir belgesi de verilmedi. Ne kadar daha beklemem gerekiyor acaba? Kimlik kartım olmadığı için bir yere iş başvurusu da yapamıyorum. Lütfen bir an önce gönderilmesini rica ediyorum.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Kimlik Kartım Gelmedi

19 Mart

Özel güvenlik kimlik kartım 5 ay yenileme evrakları verdim ama halen gelmedi her hafta arıyorum 1 haftadan gelir diyorlar soruşturman devam ediyor diyor ayıp ama neredeyse 5 aydan fazla oldu. Neden diyorum bu kadar geç kaldı yazışmalar devam ediyor diyorlar çok ayıp

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.