Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Emniyet Genel Müdürlüğü ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

Emniyet Genel Müdürlüğü Bulundurma Silah Ruhsatı Randevu

Mehmet 07 Aralık 2022 09:37

İstanbul Kadıköy emniyetinden Bulundurma ruhsatı için randevu almaya çalışıyorum, alamıyorum. E-devlet denedim, ''https://onlineislemler.egm.gov.tr/Siirt/Sayfalar/silahruhsatrandevu.aspx'' Denedim son olarak da ''https://e-randevu.istanbul.pol.tr/randevuApp/ajanda.aspx'' denedim yinede alamadım. Alanlar nasıl alabiliyor? Lütfen yardımcı olun

• profile
1 Destekçi

6 gün önce

Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsatı Yenileme

Silah ruhsatı yenileme randevu alamıyorum 5 aydır her gün full dolu 2023 10. Ayda bütün belgeleri hazırladım harcı yatırdım hala bekliyorum sıra alamıyorum herhangi bir muhatap bulamıyorum yenilemediğimiz için de emniyet arayıp ceza yiyeceksiniz diyor

1 hafta önce

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Kimlik Kartı

Özel güvenlik kimlik kartım gelmedi 1 ay oldu neredeyse Yani lütfen sorunumu çözün iş bakamıyorum kendime benimle aynı sınava giren akrabalarım aldı ben alamadım neden silahlı silahsız fark ediyormu yardımcı olursanız sevinirim Allah'a emanet olun kendinize iti bakın

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Kimlik Kartı
1 hafta önce

Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Kartım Gelmedi

6-7 ay olacak neredeyse hala daha gelmedi silahlı güvenlik kimlik kartım. Arıyorum 1 ay sonra arayın 1 ay sonra arayın deyip tekrar tekrar. Söylemde bulundular gerçekten ilgilenmiyorlar kaideye almıyorlar mı. Bilmiyorum artık. Paramızla başarımızla mağduruz. Yardımcı olun artık