Emniyet Genel Müdürlüğü Aynı Yerde Trafik Cezası

26 Ocak 2024 12:23

24.01.2024'de çocuğum hasta olduğundan dolayı Bakırköy Aile Sağlık Merkezine götürmek için park yeri sıkıntısından dolayı Capacity alışveriş merkezi yanına çektim. Trafiği engelleyen bir durum asla yok. Orada bulunan görevli polislere de çocuğumun hasta olduğunu doktora gösterip 40 dakika içinde gideceğimi belirttim. Sağ olsun polis hemen cezayı yazmış. 45 dakika sonra tekrar ceza yazmış. Çocuğumu doktora götürdüğüm için 2 kere aynı cezayı yemiş oldum.
Şimdi vergisini veren bir vatandaş olarak soruyorum. Bakırköy de aracımı koyacak boş yer yok, 6 aylık çocuğum hasta, doktora götürdüğümü muayene kaydı ve reçete ile belgelediğim halde aracıma aynı yerde 2 kez aynı miktarda ceza yazılması ne demek oluyor bu nasıl is? Niye gariban vatandaşa bu zulmünüz.
Hakkımı arayacağım ama bir şey çıkmayacağını da biliyorum. Cezayı yazanları da çocukları üzerinden beddua etmek istemiyorum onları cuma vaktinde Allah a havale ediyorum.

Elif
08 Mart 2024 20:23

Nazigül
22 Haziran 2023 11:02

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Polislerine Eğitim Ve Egzoz Desibel Cihazı Vermeleri

Halil
15 Temmuz 2024 02:09