EGM Randevusu Alamıyorum

Hatay'da deprem öncesi evraklarımızı verdik 3 aydır özel güvenlik silahlı kimlik kartını alamıyoruz. Bekliyorum. Depremzedeyiz daha güvenlik soruşturması bile yapılmamış. Devlette süreklilik esastır Ne haber var, ne mesaj var. Bu kadar uzamaması gerek gerek. Binlerce mağduriyet oluştu Bu kadar da ol...
2 aydır özel güvenlik silahlı kimlik kartını bekliyorum. Ne haber var, ne mesaj var. Bu kadar uzamaması gereken bir şey iş fırsatlarını kaçırıyoruz. Bu kadar şikayet gelmesine rağmen hala devam ediyorsa bir sıkıntı olması lazım. Bu konuda bilgilendirilmemiz gerekiyor.
Silahlı özel güvenlik kimlik kartım için sınavı geçtim ve evrakları teslim ettim. Ancak kaç aydır gelmedi ve çalışabilir belgesi de verilmedi. Ne kadar daha beklemem gerekiyor acaba? Kimlik kartım olmadığı için bir yere iş başvurusu da yapamıyorum. Lütfen bir an önce gönderilmesini rica ediyorum.
Özel güvenlik kimlik kartım 5 ay yenileme evrakları verdim ama halen gelmedi her hafta arıyorum 1 haftadan gelir diyorlar soruşturman devam ediyor diyor ayıp ama neredeyse 5 aydan fazla oldu. Neden diyorum bu kadar geç kaldı yazışmalar devam ediyor diyorlar çok ayıp
9 aydan uzun bir süredir özel güvenlik kimlik kartım gelmedi. Sınavı kazandım evrakları teslim ettim ve 3 ay sonra gelir dediler Hâlâ soruşturma devam ediyor. Askerliğimi de yaptım hâlâ gelmedi. O kadar para harcadım en kısa sürede geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.
Nisan ayında yenilemeye girdim. Özel güvenlik kimlik kartı. Yenileme randevusu alamıyorum. Kimlik sürem bitecek işsiz kalacağım kimin umrundayız. Randevu saatleri saat kaçta açılıyor kaçta kapanıyor. Neden yardımcı olmuyorsunuz. Bir sürü insan bu konudan mağdur oldu.