EGM Randevu Yok

Özel güvenlik yenilemek için tüm evrakları hazırladım Şişli özel güvenlik şube müdürlüğünden bir türlü randevu alamıyorum saat başı kontrol ediyorum 3 gündür ne yapacağımı bilmiyorum kimse hiçbir şey bilmiyor oraya gitsem yardım da etmeyecekler.
Özel güvenlik ruhsat harcı yılbaşından önce 1350 TL olarak yatırdım bulunduğumuz yer il merkezine 150 km uzaklıkta olması ve yoğunluk nedeni randevu alamadık ha deyince istediğimizde gidemiyoruz. Yılbaşından sonra bu ücret 2900 TL olmuş yılbaşından önce yatırmışım harcımı bu neyin nesi tekrar benden...
Yenileme için Ankara AŞTİ'deki özel güvenlik şubesine hangi evrakları götüreceğiz bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler ona göre randevu alıp gideceğim telefon ediyorum ama bir türlü telefonu açan yok herkes bir şey diyor kafam karıştı
Aylardır Diyarbakır EGM'den randevu almaya çalışıyorum. Sürekli dolu yazıyor. Özel güvenlik kartım için gitmem gerekiyor ama maalesef gidemiyorum. Randevusuz da almıyorlar. Bu şekilde ne kadar devam edecek acaba. Altı yedi aydır uğraşıyorum. Fakat bir çözüm bulamadım.