Eminevim İnsanları Mağdur Ediyor
31.529görüntüleme

Arama hiçbir şekilde sağlanmadı. Kimseye kesinlikle önermiyorum tamamen hayel kırıklığısınız.

1 ay oldu kimsenin Bir şey yaptığı yok. Ben tüm iyi niyetimle bu döngüye girdim . İnsanlar bu kadar kolay yanıltılmasınlar. Bana bu yanlış bilgiye veren Fatih şubesi m** beyde nasıl rahat bilmiyorum.
Haziran 2019' da üye oldum. Üye olurken her şey iyiydi. Çekilişte ismim açıklandığı takdirde evi hemen alacağımı söylendi. Peşin param ® olmadığı için 200000 ev için 20 bin dekorasyon ücreti 20 binde ev peşinatı vermem gerekiyordu 10 bin tl başta verdim kalan 30 bini peşinatı taksitlendirdiler. Geçen bir kampanya için beni aradılar ve evin fiyatını artırmama gerektiğini yoksa çekilişte ismim çıkarsa bile taksitlendirdikleri peşinat süresi kadar bekleyeceğimi söylediler. Bu bana basta söylenmiş olsaydı böyle saçma bir döngü ye girmek yerine kendim biriktirirdim. Çekilişte ismim 5 yıl sonra açıklansa bir de 18 ay taksitlendirilmiş sürem için mi bekleyeceğim. Bu ne olursa olsun bana başta söylenmesi geren durumdu. Bu şikayeti yayınlandıktan sonra beni uzlaşma için şubeye çağırdılar şikayetimi silmemi aksi takdirde karalama dan dava açıklarını söylediler. Ya da evin fiyatını 350000 çıkartmamı 28 binde peşinat ödememi teklif ettiler 8 bini dekorasyon ücreti 20 binide peşinat içinmiş ben basta 20 bin zaten dekorasyon ücreti ödedim. Uzlaşmaya çalışırken bile bir şeyler kopartmaya çalışıyorlar. Dava açılırsa da kayıt olurken yanımda halam vardı o da şahidim. Bu durumu şube müdürüne söylediğim de ise evi alabilmem için eksik bilgi verilmiş olabileceğini söyledi. Bu benim mağdur olmamı değiştirmiyor. Bu sorunu çözeceklerini söylediler 1 hafta oldu arayan olmadı şikayetimi tekrar yayınladım.