Elite Trade LLC Elite Trade Hesabımdaki Parayı Geri Göndermiyor Sürekli Oyalıyor
Umut beye teşekkür ederim
Umut beye teşekkür ederim
Bu firmadan biri beni aradı ve yatırım yaptım. Sonra 2 kez müşteri temsilcisi atadılar, 2'si de işi bıraktı. Her bir gün arayla sonra da muhatap bulamadım. Param neredeyse 1 aydır içeride, şirketten kimseye ulaşılmıyor. Eğer çözüme ulaşabilirsem buradan bilgilendireceğim herkesi.
Fgc yatırıma Sarp Karaca isimli şahıs tarafından dahil oldum, işlemler neticesinde kâr ettim fakat ödeme yapmıyorlar telefonlar ve whats up dahil kimseye ulaşamıyorum. Bu firma veya şahıs sarp Karaca tarafından aranırsanız kesinlikle inanıp para yatırma
Elite Trade tarafından b***C*** beni çok defa aradı. Hesap açmak için ikna etti. Hesap açtım t**bey diye biri benimle ilgileniyordu verdiği işlemler terse gitti habire. Al gelir dendi. Para ekledi. Yine hesap zorlandı yine ekledim. Hesap patladı. Bilerek terse bırakıyorlar hesabınız patlasın diye. H...
90 bin dolarımı 3 aydır ödemiyor. Sahipleri Arnavutluk'ta tirana'da kaçmış. Ülkeden m**** diye biri var. Bu söylediğim paranın yarısı kendi fonladığımız para. Ö*** diye bir eleman var, o bulaştırdı bizi bunlara..
Elite Trade LLC hesabımdaki parayı geri göndermiyor sürekli oyalıyor 1000 dolar yatırım yaptığım kurumda 4000 dolar kar yaptım karı vermemek için bahaneler üretiyorlar işlemleri piyasaya yansıtmayan bir kurum.
Parayı alırken dolar olarak anında alıp, Çekim isterken tl olarak göndereceklerini söylüyorlar. Ödemem var diyerek para çekim talebinde bulundum sabah akşam gelir demelerine rağmen 2 gündür parayı hesaba geçmediler. Kesinlikle yatırımcıyı suistimal var. Bu kurumla çalışmanızı tavsiye edemem.