Üç hafta önce diş taşı temizliği ve dolgusu yaptırdım fakat dolgu yapan stajyeröğrencinin hijyen ve temizlik yüzünden mikrop kaptım. Ağzımda aft çıktı ve üç haftadır geçmediği gibi çenemin altında da beze oluştu ve canım çok acıyor.
o gün şikayetçi olacaktım fakat kimsenin benim yüzümden zarar görmesini istediğim için sustum. Fakat hala ağız içi yaralarım geçmediği ve bezenin ağrısından dolayı şikayetçi olmak istedim. Birkaç gün sonra gidip bizzat şikayetçi olacağım önce hijyen ve temizlik lütfen öğrencilerinize onu öğretin.
Üç hafta önce diş taşı temizliği ve dolgusu yaptırdım fakat dolgu yapan stajyer öğrencinin hijyen ve temizlik yüzünden mikrop kaptım. Ağzımda aft çıktı ve üç haftadır geçmediği gibi çenemin altında da beze oluştu ve canım çok acıyor.