Ege Üniversitesi Diş Hastanesi hayatım boyunca gördüğüm en kötü hastane diyebilirim. Çene ağrısı şikayeti ile geldim ağzıma bakmadan röntgene yolladılar röntgen sonrası tekrar doktoruma içeri girdim yine ağzıma bile bakmadan ve hiçbir şey söylemeden koridorun sonuna git dedi. Problem neymiş dedim gömülü diş ve diş taşın var dedi o kadar! Koridorun sonunda ne olduğu belli olmayan bir kuyruğa giriyorsun ve randevu almak için bekliyorsun 10-20 kişiyi sonunda orada ki kadın hafta içi bir gün sabah 7de gel numaratörden cerrahi için randevu al diyor! Dişimde ne var, ağrının sebebi ne belli bile değil bilgilendiren bile yok! İnternetten araştırarak dişimin ağrı sebeplerini kendimde bulurum Teşekkürler ilginize! Bence bu hastane kapatılsın ya bir işe yaradığı yok!