Hakan sonuçtan memnun

Otobüs Firmasının Koltuk Değişikliği Mağduriyeti

Hakan
03 Kasım 2024 18:28

3 Kasım 2024 tarihinde Efetur otobüs firmasından İstanbul Harem'den Kocaeli Karamürsel'e 2+2'lik araca saat 14:00 arabasına 4 adet bilet aldım. Aldığım biletler en önden 1, 2, 3 ve 4 numaralı koltuklardı. Üsküdar'dan 13:40'ta servis kullanıp araca yetişmeye çalıştık. Harem'e geldiğimizde aracın 2+1 olduğunu ve koltuk numaralarımızın değiştiğini öğrendik. Harem'deki şubedeki kişilerle görüştüğümüzde aracın arıza yaptığını, bu nedenle değiştiğini bildirdiler ve bana saat 13:07'de koltuklarımızın değiştiğine dair telefonuma mesaj gelmiş. Metroda olduğumuzdan ve servisle aceleyle geldiğimizden aracın kalkmasına 45 dakika kala bilgilendirme mesajı atılıp 'sizi bilgilendirdik' diyorlar. Yanımda hamile eşim ve rahatsızlığı olan yaşlı kişiler bulunduğundan özellikle en önden biletleri satın aldım çünkü arka koltuklarda yolculuk edemiyorlar. Bize verilen koltuk numaraları 3, 4, 11 ve 12 numaradır. Harem şubesinde konuyu dile getirmeme rağmen yardımcı kimse olmadı ve paranın geri iadesini istememe rağmen 'Efe Tur'un numarasını arayın. Bileti oradan aldınız, biz bir şey yapamayız, araç arızalandı, ondan dolayı böyle oldu. Koltuklar değişti' dediler. Ücret iadesi yapılmadı. Aracın da kalkma süresi geldiğinden mecburen ailemle binmek zorunda kaldım. Bilet satın aldığımız zaman firmaların daha duyarlı olmasını isterdim. Kişilerin ne gibi rahatsızlıkları olduğunu bilmediklerinden, bir araç arızalandıysa yerine aynı kapasitede bir araç tahsis edilip insanları tam yolculuğa başlayacakları zaman böyle can sıkıcı bir olayla karşı karşıya bırakmamalıdır. Konuyla ilgili şikayetimi bildiririm.

20 Kasım 2024 16:56 (Şikayetten 16 gün sonra)

Selin
03 Aralık 2024 12:06