ebebek Kaynarca Şube Kehribar Kolyesi

Seher
17 Ağustos 2023 13:37

13.08.23'te Ebebek Kaynarca şubesinden iki tane kehribar kolyesi aldım, fakat üstünden 5 gün geçmesine rağmen ne sonuç alabildim ne de tuzlu su ile sürtme testi yaptığımda sonuç alabildim. Üstelik kolyelerin bağlama yerleri sürekli çıkıp duruyordu. Ürünü alırken orijinalliğine dair herhangi bir belge ya da sertifika da verilmedi. Dün eşim Kaynarca şubesine gittiğinde kasadaki bayan iade veya değişim yapamayacaklarını söyledi. Öncesinde müşteri hizmetlerini aradığımızda iade ve değişim yapabileceğimizi söylediler, ancak ürünü geri almadılar. Şimdiye kadar Ebebek'ten alışveriş yaparken hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Güvendiğim ve memnun olduğum bir mağaza olduğu için her zaman 2 bin veya 3 bin TL'ye kadar alışveriş yapardık. Ancak bu son kehribar kolye olayı istediğim gibi sonuçlanmadı ve güvenimi sarsdı. Sonuç almak için her platformda şikayette bulunacağım. 600 TL'lik bir kolye aldık, hem sahte hem de sonuç yok, üstelik belge bile vermediler. Yetkililerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.

ebebek Kategorileri