announcement

EasyCep Telefon Satışı Sonrası Ücretin Yatmaması

14 Ağustos 03:18
Begum'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Merhaba, EasyCep firmasını eski telefonunu sat ile 1 ağustosta iPhone se2020 telefonumu kargo ile yolladım inceleme yaptıktan sonra bana teklif ilettiler. Mailde gelen teklifi de aynı gün kabul ettim. 3 iş günü içerisinde paranın yatacağı mailde yazılıydı. Fakat neredeyse 15 gün olacak ve param hala yatmadı.

14 Ağustos 03:21 (Şikayetten 3 dakika sonra)
14 Ağustos 18:58

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

16 Ağustos 18:55

Merhaba, Ödeme bugün gerçekleşti. Destekleriniz için teşekkürler

16 Ağustos 18:55

Teşekkürler

17 Ağustos 12:55

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Burcin

EasyCep Satmış Olduğum Telefon Parasının Ödemesi Hakkında

29 Ağustos 16:09

EasyCep Mağaza Ve Müşteri Temsilcileri

Derviş
25 Ağustos 19:02

EasyCep Param İade Edilmiyor!

Murat
25 Ağustos 17:12
EasyCep Param İade Edilmiyor!

EasyCep Ücret İadesi Yapılmadı

Ayhan