EasyCep Satın Aldıkları Telefonun Parasını Sözleşmeye Göre Ödememeleri.

29 Mayıs

EasyCep 17 Mayısta sattığım iPhone ® 11 in ücretini hala yatırmadı. 4 kere iletişime geçtim, sistemsel sıkıntı var dediler. Bugün pazartesi hala yatmadı. Kesin iflas ettiler. Hala daha sistemsel arızayı giderip öncelikle sizin paranızı yatıracağız diyerek oyalıyorlar.

29 Mayıs 15:05
29 Mayıs 15:06

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Daha hızlı iletişim için bize 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan ulaşabileceğinizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Hande easycep.com/iletisim

Ufuk
29 Mayıs 15:07

Lütfen üzgün olmayın, parayı yatırın yeter.

Ufuk
29 Mayıs 15:12

30 Mayıs 09:41

Easy Cep Ödeme Mağduriyeti

3 hafta önce

27.08.2023 tarihinde Kayseri Easy Cep mağazasına 256GB iPhone 8 Plus cihaz sattım. Ödeme seçeneğini 3 iş günü içinde seçtim, ancak bugün 4. gün olmasına rağmen ödeme yapılmadı. Mağdur durumdayım. Sürekli muhasebeye ulaşmaya çalışıyorum, aciliyeti bildiriyorum ama hiçbir gelişme olmadı.

22 Ağustos

07.08.2023 tarihinde EasyCep firmasına 2. El iPhone 7 Plus 32 GB telefonumu 3 iş günü içerisinde ödeme yapılması seçeneği ile 3.848,00 Tl ödeme taahhüdü karşılığında sattım. 10.08.2023 tarihinde ibanıma 3.464,00 TL'lik ödeme yapıldı. Aradaki 384,00 TL'lik fark için 12 gündür müşteri hizmetleri ile g...

0 Yorum

EasyCep Şikayetvar üye markasıdır