EasyCep Değişim Ve İade

01 Haziran

EasyCep'ten yenilenmiş bir telefon almıştım. Ekranında ghosting problemi olunca değişim için gönderdim. 10 gün sonra bana ulaşıp elimizde aynı model yok, tamir etsek kabul eder misiniz dendi. Tamir edilmesini kabul ettim ancak telefon bıraktığım şarjla hiçbir şey yapılmadan gönderilmiş. Tekrar uğraşmayacağım.

EasyCep Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 sa 1 dk
01 Haziran 20:55
02 Haziran 19:35
06 Haziran 13:57

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Daha hızlı iletişim için bize 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan ulaşabileceğinizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep easycep.com/iletisim

07 Haziran 10:45

08 Haziran 15:31

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Daha hızlı iletişim için bize 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan ulaşabileceğinizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Merve easycep.com/iletisim

09 Haziran 10:11

12 Haziran 16:16

12 Haziran 16:17

EasyCep Telefonuma Hasar Verip Mağdur Etti Ve Aylarca Oyalıyor!

11 saat önce

İlk sahibi olduğum ve uzun zamandır kullanmakta olduğum iPhone 7 Plus 128 GB telefonumun bazı sorunlarından dolayı (pil, hoparlör, ahize ve şarj portu) yenilemek amacıyla 28 Mart 2023 tarihinde Konya M1 AVM’de bulunan EasyCep mağazasına gittim. Burada telefonun batarya, hoparlör, ahize ve şarj portu...

easycep-telefonuma-hasar-verip-magdur-etti-ve-aylarca-oyaliyor-1.pdf

EasyCep Ücret İadesi Gelmiyor

11 saat önce

EasyCep iadesi alınan ürünün ödemesi gelmedi. Oto mesajlarla cevaptan başka bir gelişme yok. 7/14 gün iade süresi efendim deyip kesiyorlar. Bozuk ürün satmaları 1. Hata. Bunu 1 ay serviste bekletmeleri 2. Hata. Üstüne iade edecekleri parayı bekletmeleri 3. Hata. Kardeşim limitim doldu telefon alacağ...

0 Yorum

EasyCep Şikayetvar üye markasıdır