Visit Xolvie to read complaints and reviews, or file yours.

Easy Cep İlgisiz

Yeşim
23 Mayıs 10:05
1.311

İlk olarak geçtiğimiz Ekim ayında bir iPhone 11 128GB yeşil renk ürün satın aldık. Ancak arıza kayıtlarından da teyit edebileceğiniz üzere telefonun değişmeyen bir parçası kalmadı ve ben bu süre zarfında telefonumu kullanamayarak mağdur oldum. Daha sonra üçüncü onarımda değişim gerçekleşti ve bu süre zarfında telefonumuzu beklerken müşteri hizmetlerinde ismini hatırlayamadığım bir hanımefendi ile görüşmelerimi sağladım. Bu esnada telefonumun bulunamama ihtimalinde ne ile karşılaşacağımızı bize anlattı. Ben de bu süre içerisinde bulunsa da bir üst model telefon ile aradaki farkı ödeyerek satın almak istediğimi belirttim. Bunun üzerine kendileri, telefonumuz bulunduğunda size yansıtılan faturalandırılmış fiyat üzerinden istediğiniz ürünü alabileceğimi, eğer mağazamızda yoksa sipariş oluşturabileceklerini bildirdi. Bu süre ilerlerken telefonumuzun bize istediğimiz mağazaya (Çekmeköy Metrogarden şubenize) çıkış yapıldığı bildirildi. Dün, yani 22 Mayıs 2024 tarihinde telefonumu almaya gittiğimde başka bir mağazada olduğunu öğrendim ve bir mağduriyet daha yaşadım. Telefonumun fatura tarihi 13.05.2024 olmasına rağmen ben telefonumu 21.05.2024 tarihinde alabildim. Müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmelerdeki talimatlara istinaden telefonumu ücreti mukabilinde değiştirmek maksadıyla mağazayla görüştüğümde, istediğim bir telefon mağazada bulunmadığı için işlem gerçekleştirilmedi. Diğer mağazalardan alabileceğimiz söylendi. Bu husus üzerine bugün, 22.05.2024 tarihinde Kadıköy şubenizle istediğimiz telefonu teyit ederek almaya geldik fakat mağazada değişim yapılmadığını öğrendik. Bu süreç gitgide uzamakta ve ben sürekli mağdur edilmekteyim. Bana ekstra olarak telefon satın alınarak değişim yapılabileceği söylendi fakat aldığım telefonu kullanamadım. Bir kez daha mağdur edildim. Bunun üstüne aldığım fiyatın altına size satıp, üstüne yeni bir telefon alarak hem zamandan hem bütçeden tekrar tekrar mağduriyete uğratıldım. Lütfen bu geçen süre ve yaşanan aksaklıklar göz önünde bulundurularak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Telefonumu bana söylendiği gibi 13.05.2024 tarihinde faturalandırılmış yeni haliyle 14 günlük hakkım dolmadan üzerine ücret ödeyerek yeni bir telefonla değiştirmek istiyorum. Bu süre geçtiğinde bir işlem yapılamayacağından telefonumu Kadıköy şubenize teslim etmiş bulunmaktayım. En kısa sürede bu konuda mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Gelişme
Gelişme

24 Mayıs 13:12

İlk olarak geçtiğimiz ekim ayında bir iPhone 11 128GB yeşil renk ürün satın aldık fakat arıza kayıtlarından da teyit edebileceğiniz gibi telefonun değişmeyen bir yeri kalmadı ve ben bu süre zarfında telefonumu kullanamayarak mağdur oldum. Daha sonra üçüncü onarımda değişim gerçekleşti ve bu süre zarfında telefonumuzu beklerken müşteri hizmetlerinde ismini anımsayamadığım bir hanımefendi ile görüşmelerimi sağladım bu esnada telefonumu bulunmama ihtimalinde ne ile karşılaşacağımızı bize anlattı bende bu süre içerisinde bulunsada ben bir üst model telefon ile aradaki farkı ödeyerek satın almak istediğimi belirttim bunun üzerine kendileri bana telefonunuz bulundu size yansıtılan faturalandırılmış fiyatı üzerinden istediğiniz ürünü alabilir eğer mağazamızda yok ise sipariş oluşturabileceğimizi bildirdi. Bu süre ilerlerken telefonumuz bize istediğimiz mağazaya (Çekmeköy Metrogarden şubenize) çıkış yapıldığı bildirildi, dün yani 22 Mayıs 2024 tarihinde telefonumu almaya gittiğimde başka bir mağazada olduğunu öğrendik bir mağduriyet daha yaşadım telefonumun fatura tarihi 13.05.2024 fakat ben telefonumu 21.05.2024 tarihinde alabildim. Müşteri hizmetleri yapılan görüşmelerdeki talimatlara istinaden telefonumu ücreti mukabilinde değiştirmek maksadıyla mağazayla görüştüğümde istediğimiz bir telefon mağazada bulunmadığı için işlem gerçekleştirilmedi diğer mağazalardan alabileceğimizi söylediler bizde bu husus üzerine bugün 22.05.2024 tarihinde Kadıköy şubenizle istediğimiz telefonu teyit ederek almaya geldik fakat mağazada değişim yapılmadığını öğrendik bu süreç gitgide uzamakta ve ben sürekli mağdur edilmekteyim. Bana ekstra olarak telefon satın alınarak değişim yapılabileceği söylendi fakat aldığım telefonumu kullanamadım bir mağdur edildim bunun üstüne aldığım fiyatında altına size satıp üstüne yeni bir telefon alarakta hem zamandan hem bütçeden tekrar tekrar mağduriyete uğrarılmış oluyorum. Lütfen bu geçen süre ve yaşanılan aksaklıklar göze alınarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Telefonumu bana söylendiği gibi 13.05.2024 tarihinde faturalandırılmış yeni haliyle 14 günlük hakkı dolmadan üzerinde ücret ödeyerek yeni bir telefonla değiştirmek istiyorum. Bu süre geçtiğinde bir işlem yapılamayacağından telefonumu Kadıköy şubenize teslim etmiş bulunmaktayım. En kısa sürede bu konu hakkımda ki mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

24 Mayıs 13:11

İlk olarak geçtiğimiz ekim ayında bir iPhone 11 128GB yeşil renk ürün satın aldık fakat arıza kayıtlarından da teyit edebileceğiniz gibi telefonun değişmeyen bir yeri kalmadı ve ben bu süre zarfında telefonumu kullanamayarak mağdur oldum. Daha sonra üçüncü onarımda değişim gerçekleşti ve bu süre zarfında telefonumuzu beklerken müşteri hizmetlerinde ismini anımsayamadığım bir hanımefendi ile görüşmelerimi sağladım bu esnada telefonumu bulunmama ihtimalinde ne ile karşılaşacağımızı bize anlattı bende bu süre içerisinde bulunsada ben bir üst model telefon ile aradaki farkı ödeyerek satın almak istediğimi belirttim bunun üzerine kendileri bana telefonunuz bulundu size yansıtılan faturalandırılmış fiyatı üzerinden istediğiniz ürünü alabilir eğer mağazamızda yok ise sipariş oluşturabileceğimizi bildirdi. Bu süre ilerlerken telefonumuz bize istediğimiz mağazaya (Çekmeköy Metrogarden şubenize) çıkış yapıldığı bildirildi, dün yani 22 Mayıs 2024 tarihinde telefonumu almaya gittiğimde başka bir mağazada olduğunu öğrendik bir mağduriyet daha yaşadım telefonumun fatura tarihi 13.05.2024 fakat ben telefonumu 21.05.2024 tarihinde alabildim. Müşteri hizmetleri yapılan görüşmelerdeki talimatlara istinaden telefonumu ücreti mukabilinde değiştirmek maksadıyla mağazayla görüştüğümde istediğimiz bir telefon mağazada bulunmadığı için işlem gerçekleştirilmedi diğer mağazalardan alabileceğimizi söylediler bizde bu husus üzerine bugün 22.05.2024 tarihinde Kadıköy şubenizle istediğimiz telefonu teyit ederek almaya geldik fakat mağazada değişim yapılmadığını öğrendik bu süreç gitgide uzamakta ve ben sürekli mağdur edilmekteyim. Bana ekstra olarak telefon satın alınarak değişim yapılabileceği söylendi fakat aldığım telefonumu kullanamadım bir mağdur edildim bunun üstüne aldığım fiyatında altına size satıp üstüne yeni bir telefon alarakta hem zamandan hem bütçeden tekrar tekrar mağduriyete uğrarılmış oluyorum. Lütfen bu geçen süre ve yaşanılan aksaklıklar göze alınarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Telefonumu bana söylendiği gibi 13.05.2024 tarihinde faturalandırılmış yeni haliyle 14 günlük hakkı dolmadan üzerinde ücret ödeyerek yeni bir telefonla değiştirmek istiyorum. Bu süre geçtiğinde bir işlem yapılamayacağından telefonumu Kadıköy şubenize teslim etmiş bulunmaktayım. En kısa sürede bu konu hakkımda ki mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

23 Mayıs 10:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

Yeşim
23 Mayıs 11:59

Hala ulaşan olmadı maalesef

Yeşim
24 Mayıs 06:00

Hala bana ulaşan kimse olmadı!

24 Mayıs 16:23

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Özge

04 Haziran 12:31

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

profile-icon
Yorum yazabilmek için ya da .

Şikayetle İlgili Yorumlar

Benzer Şikayetler

EasyCep 1 Aydır Serviste Olan Cihazıma Hala Onarım Yapamadı

Fatih
17 Haziran 02:23
249

EasyCep'ten Alınan Arızalı Ürünün Değişim Süreci

Berkant
15 Haziran 01:15
708

Easy Cep Telefonu Göndermiyor

Mehmet
11 Haziran 17:03
824
1

EasyCep Pişmanlığı Lütfen Problemimi Çözün Artık!

Faruk
10 Haziran 17:55
863
1

EasyCep Hala Hazırlanıyor Olarak Görünen İphone Se 2022 Siparişim (10. Gün)

Egemen
29 Mayıs 20:24
1.015
EasyCep Hala Hazırlanıyor Olarak Görünen İphone Se 2022 Siparişim (10. Gün)
Benzer Şikayet Yaz