E-Nabız ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

E-Nabız Saygısızlık İlgisizlik Sorumsuzluk

Hülya
Hülya 17 Şubat 09:09

Bakırköy'de ki emar park aradım işlemin raporunu istedim. Maille yollamadılar bir de beni arayıp kendi hatalarını bana yönlendirdiler. Yazıklar olsun çalışanlarına istediğime pişman oldum. Sorumsuz bir yer saygısız bir yer maille yollamak yerine WhatsApp ®'tan attılar ve değişik değişik numaradan aranılıyorum oradakileri savunuyorlar

30 Ağustos 2022

E Nabız Covid

Covid test sonucunu çıkartmaktan için ilham mı bekliyorsunuz ya şaka mısınız siz yolculuk yapacağız. Yapamıyoruz ne hastanelerden dönüş alabiliyoruz ne de sayfada bir değişiklik oluyor. Şaka gibisiniz ya gece test verenin sabaha sonucu çıkıyordu ne bu böyle kaç saat oldu!

• profile
1 Destekçi
2 hafta önce

E-Nabız E Nabızdan Aile Hekimliği Değişikliği Olmuyor

E nabızdan 3 aylık oğlumun aile hekimi değişikliğini yapmak için kaç gündür uğraşıyorum olmuyor. Bir türlü evimize yakın olan aile hekimliğine aldırmak istiyorum. Bir türlü e-nabızdan değişiklik olmuyor. Ne yapmalıyım artık bilemiyorum. Bunun bir an önce düzelmesini istiyorum.

3 hafta önce

Enabız Aile Hekim Değişikliği

Aile hekimi değişikliği yapmak istiyorum. E-nabız'a girdim. İl, ilçe vs. Dolduruyorum. Onay şifresi geliyor şifreyi giriyorum fakat bir türlü olmuyor. Birçok defa denedim olmuyor maalesef. Bekletip duruyor. İki gündür uğraşıyorum bir türlü olmadı. Enabız üzerinden aile hekimimi değiştirmek isterken ...

09 Mart

E-Nabız Aile Hekimi Değişikliği