E-Nabız ile ilgili
  •   Çözüldü

E-Nabız Aile Hekimliği Değişikliği

Ayfer
Ayfer 17 Şubat 15:25

Aile hekimimi değiştirmek istiyorum fakat dolu. Benim doktor emekli olunca başka bölgeye geçtim ama burda da hem çok kalabalık hem sürekli doktor değişiyor ve de bana uzak. Yakın eski yerine dönmek istiyorum. Sadece adalar boş ben Bahçeşehir sağlık ocağına dönmek istiyorum kontenjanlarda takas olmuyırmu oradan bu bölgeye gecen buradan o bölgeye yardımcı olun lütfen

2 hafta önce

Enabız Aile Hekim Değişikliği

Aile hekimi değişikliği yapmak istiyorum. E-nabız'a girdim. İl, ilçe vs. Dolduruyorum. Onay şifresi geliyor şifreyi giriyorum fakat bir türlü olmuyor. Birçok defa denedim olmuyor maalesef. Bekletip duruyor. İki gündür uğraşıyorum bir türlü olmadı. Enabız üzerinden aile hekimimi değiştirmek isterken ...

10 Kasım 2022

E-nabız Hatalı Hasta Tanısı

E-nabız'da muayene dahi olmadığım tarihlerde muayene dahi olmadığım aile hekimim tarafından 2 farklı tarihte farklı hastalık tanıları konmuş ise alım sürecindeyim ve benim için soruna sebep verebilirler bu nasıl bir sorumsuzluk. Hemen düzeltilmesini talep ediyorum.

06 Haziran 2022

E-Nabız Aile Hekimi Değişikliği

Aile hekimi bilgilerim, 3 aydan fazla bir süre önce, onayım alınmadan değiştirilmiş. Bu hatayı yanlışı düzeltmek isteyip, hekim değişikliği yapmak istediğimde, sistem sürekli hata veriyor. Mobil ve masaüstünden defalarca denedim. Fakat bir sonuca varamadım.