Enabız Aile Hekim Değişikliği
Aile hekimi değişikliği yapmak istiyorum. E-nabız'a girdim. İl, ilçe vs. Dolduruyorum. Onay şifresi geliyor şifreyi giriyorum fakat bir türlü olmuyor. Birçok defa denedim olmuyor maalesef. Bekletip duruyor. İki gündür uğraşıyorum bir türlü olmadı. Enabız üzerinden aile hekimimi değiştirmek isterken ...
E-nabız Hatalı Hasta Tanısı
E-nabız'da muayene dahi olmadığım tarihlerde muayene dahi olmadığım aile hekimim tarafından 2 farklı tarihte farklı hastalık tanıları konmuş ise alım sürecindeyim ve benim için soruna sebep verebilirler bu nasıl bir sorumsuzluk. Hemen düzeltilmesini talep ediyorum.

E-Nabız Aile Hekimi Değişikliği
Aile hekimi bilgilerim, 3 aydan fazla bir süre önce, onayım alınmadan değiştirilmiş. Bu hatayı yanlışı düzeltmek isteyip, hekim değişikliği yapmak istediğimde, sistem sürekli hata veriyor. Mobil ve masaüstünden defalarca denedim. Fakat bir sonuca varamadım.
Aile hekimimi değiştirmek istiyorum fakat dolu. Benim doktor emekli olunca başka bölgeye geçtim ama burda da hem çok kalabalık hem sürekli doktor değişiyor ve de bana uzak. Yakın eski yerine dönmek istiyorum. Sadece adalar boş ben Bahçeşehir sağlık ocağına dönmek istiyorum kontenjanlarda takas olmuyırmu oradan bu bölgeye gecen buradan o bölgeye yardımcı olun lütfen