E Global Vize Ve Danışmanlık (evisaglobalservice.com) 18.05.2023'te telefon ile aradım. Telefonumu açan şahıs:
📞 0850 242 2237
Danışman: g**
Dahili Numara: 1003
G*** hanıma, kendisine Yunanistan'a vize işlemleri için randevu ve sigorta işlemleri konusunda yardımcı olmasını istedim. 1 Temmuz 2023 çıkış olacak şekilde seyahatimizin olduğunu söyledim, ve kendimi internet üzerinden mayıs ve haziran 2023 de randevu bulamadığımı bana yardımcı olabilirler mi diye sordum. Tabi efendim, 19 Haziran 2023 tarihinde saat 11:00'da ek kontenjan açabileceklerini söylediler. Bakın emin misiniz dedim internette her yer dolu, 19 Haziran kesin randevu oluşturabileceksiniz değil mi dedim. Kendilerinin güvenilir bir firma olduğunu ve kesinlikle söylenen tarihte randevu oluşturulacağını söylediler. 14:15 e kadar bana 5.000,00 TL (4 kişi için) yatırmamı istediler.
Ödeme İçin Banka Hesap Bilgilerimiz
Banka Adı: Akbank ®
Alıcı Adı: E Global Vize (diğer kısımları paylaşmıyorum) Akbank da bence bu firma ile çalışmamalı!
Parayı yatırdım. Kesin oldu diye Otel rezervasyonlarına kadar her şeyimiz hazırladım. Ama uzun süre telefonumu açmadılar. Ulaşmak zaten çok mümkün değil. Akabinde 1-2 kişiye ulaştım ve bana 19 Haziran 2023 randevu görünüyor, evrak kayıttan geç düşebilir gün içerisinde mail gelir dediler. Ve gelen mail de 4'ümüzün de randevu tarihleri 04.08.2023 olarak geldi. Ben zaten her şeyimi temmuz başı ayarlamıştım. Ağustos ayına randevu formları geldi. Ve ben 19 Haziran 2023 randevu oluşturdular diye 5.000,00 TL yatırmıştım. Ağustos ayında zaten kendimde ücretsiz randevu alabiliyordum internetten. Bana haziran da yapabileceklerini söyledikleri için tercih ettim. Bütün param ® ve planlarım gitti. Maddi ve manevi zarara uğradım. 1 haftadır 4 kişi olarak bizim zamanımızda paramızda gitti.
Ya bizim randevu tarihlerimizi 19 Haziran 2023'e çeksinler, Ya da paramızı iade etsinler. Eğer dönüş olmayacaksa da aşağıdaki yazıyı taraflarına belirtiyorum;18 Mayıs 2023 de kayıt altına alınarak telefonda taahhüt edilen 19 Haziran 2023'e parayı yatırdığımda randevu oluşturulacaktır efendim denmesi ve benim 5.000,00 TL'yi bunun üzerine yukarıda ki hesap numaralarına yatırmamla devam eden telefonda 18.05.2023'de sözleşme gerçekleşen fakat randevuyu 04.08.2023'te oluşturmaları nedeniyle, 1 haftalık cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Bu doğrultuda paramın iade edilmesini arz ediyorum.
3 Yorum