Korona testim negatif çıkmasına rağmen e devletten asal sevkbaşvurusu kısmına tıkladığımda sevk belgesini almadan önce korona testi olmamız gerektiği yazıyor ama ve lakin testimi oldum ve e nabızdan negatif sonucu aldım sorun e devlette mi yoksa başka bir kuruluş tamı test olmam gerekiyordu. Not : devlet hastanesinde oldum
Korona testim negatif çıkmasına rağmen e devletten asal sevk başvurusu kısmına tıkladığımda sevk belgesini almadan önce korona testi olmamız gerektiği yazıyor ama ve lakin testimi oldum ve e nabızdan negatif sonucu aldım sorun e devlette mi yoksa başka bir kuruluş tamı test olmam gerekiyordu. Not : devlet hastanesinde oldum