Dyson'da 10 Ayda Garanti Çöpe Mi Atılıyor

27 Temmuz 2022

20 Ağustos 2021 'de aldığım Dyson V8 Animal Şarjlı dik süpürgede batarya ve uç problemi nedeni ile 23 Temmuz 2022 tarihinde 1870609 gönderi numarasıyla evimden alınarak Servise gitti. “hiçbir problemi yok” diyerek cihaz geri geldi. Ancak kullanamayınca bu kez de 02 Ağustos 2022 tarihinde 1855964 gönderi numarası ile tekrar servise gitti. Bu kez de kullanımdan dolayı ömrü düşmüş” denilerek bataryanın değişimi için 1300 lira talep edildi. Soruyorum;

1. Madem arızası vardı, neden ilk gönderimde tespit edilmedi. Bir hafta sonraki gönderimde böyle bir tespit neden yapıldı? 2. Sitenizde V8 batara ömrü için ortalama 4 yıl yazarken 10 ayda batarya hangi kullanımla ömrünü doldurmuş olabilir? Zira evim 135 metre kare ve bir adet daha Dyson Animal Pro 2 kablolu süpürgem var ve hep onu kullanıyorum. 3. Garanti süreniz 1 yıl mı ya da batarya ömrü düşmesin diye kullanmamız mı gerekiyor? Kitapçıkta veya herhangi bir yerde “Kullanmayın, yoksa batarya ömür dolar” yazıyor mu?   Bundan sonraki süreçte yasal haklarımın korunması adına cihazımda benden kaynaklı tespit edilen arızanın ve neden garanti kapsamına girmediğinin tarafıma yazılı olarak bildirilmesini rica ederim.

Dyson Logo
27 Temmuz 2022 18:02

Dyson Şarj Suresi Sorunu

1 hafta önce

Nisan ayı 2023 de şarjlı sık süpürge aldım. Dyson dik süpürgeyi şarjı 40 dakika olduğu için tercih ettim. Ancak 15 dakika içerisinde şarjı bitiyor. En güçlü modda ise 3 dakika çalışıyor. Daha alalı 1 ay olmadı. Hayal kırıklığı yaşıyorum. Bu sorunun çözülmesini istiyorum.

Dyson Ürünün Arkasında Durmuyor

2 hafta önce

6 ay önce aldığım v12 şarjlı dik süpürgemin halı başlığında alttaki pamuklar koptu ve tam 2 aydır yeni parça bekliyorum. Dyson müşteri hizmetleri ve WhatsApp iletişim 2 aydır aynı şeyleri söylüyor. Stok yok stok güncellemesi yok gelince göndereceğiz vs hayatım kolaylaşsın diye aldığım ürün yüzünden ...

Dyson Ürünün Arkasında Durmuyor

Dyson V11 Yedek Batarya Stok Olmaması

16 Ağustos
"Dyson V11 şarjlı elektrik süpürgemin batarya sorunu Dyson müşteri hizmetleri tarafından ertesi gün iletişime geçilerek çözülmüştür Dyson müşteri temsilcisi ve şikayetvarcom a çok teşekkür ederim iyi ki varsınız"

Dyson Sürekli Filtre Uyarısı

31 Temmuz

Dyson v15 şarjlı dik süpürgem her kullanımda filtre uyarısı vermeye başladı, söylendiği gibi temizlememe ve kurulmasını beklememe tekrar uyarısında ye...

0 Yorum

Dyson Şikayetvar üye markasıdır