Dyson V10 Kronik Durma Sorunu

21 Eylül

2023 Yılının Başı gibi Dyson V10 Şarjlı süpürge aldım. Süpürgeyi Dyson' ın kendi web sitesinden aldım. Gelir gelmez çalışırken durma, tepki vermeme gibi sorunlar ile karşılaştım. Garantiye gönderdim. Tetik tertibatı açılıp tamir görmüş geri gönderildi. Aynı hatayı 2-3 ay sonra 2. Kez yine yaptı yine gönderdim. Çeşitli platformlarda da aynı sorunun aynı seri başka cihazlarda da olduğunu gördüm. Cihazda kronik sorun olduğunu düşünüyorum ancak Dyson kabul etmiyor. Üstelik hatırı sayılır bir para karşılığı alınmış cihaz 1 yıl olmadan 2 kere tamir gördü. Aynı sorunun takibi açısından buraya kayıt altına alıyorum. Takip edeceğim. Adım gibi eminim o hatayı yine yapacak. Bu şikayeti 2. Servis raporuna istinaden 21.09.2023' te yazıyorum. Cihazın garanti süresi içi veya dışında olsa dahi bu hatadan bir sorun oluşursa ve değişim gerçekleşmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Not: Dyson servis, iletişim, geri aldırma, servis sonrası teslim vs ile alakalı bir şikayetim yoktur. Sadece seri üretim cihazlarda kart vs kronik sorun olabiliyor. Bana da kronik olanı denk geldi. Bunun kabul edilmesini bu kabulüne istinaden de 1 yıl olmadan 2 kez servis görmüş cihazın değişimini talep ediyorum.

Dyson V10 Kronik Durma Sorunu
Dyson Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 33 dk
Dyson Logo
21 Eylül 14:30

Sayın Serkan K. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Dyson Süpürge Tasarım Hatası

Onur
1 hafta önce

Dyson marka süpürgeme ait pnömatik başlık aldığım günden beri tasarımsal hatalardan ötürü çeşitli arızalar çıkarmaktadır. Konuyla ilgili garanti süresi geçtiği için firma değişim yapamamakta, bu mağduriyetimiz ile bizi baş başa bırakmaktadır. Ayrıca ürünün stoğu olmadığından para ile dahi satın alm...

Dyson Süpürge Tasarım Hatası

Dyson 15 Günde 1100 TL Zarar Ettirdi!

Gizem
1 hafta önce

31 ekim'de sitelerinden aldığım v8 süpürge elime geçti. 15 gün sonra 1,100 TL indirim yapıyorlar üründe. İade sürem bitmiş iade de almıyorlar para farkı iadesini yapmıyorlar indirim kodu vs de vermiyorlar. Saç ürünlerinizi ve v11 de kullanıyorum hiçbir zaman indirim olmadı hep zam oldu o yüzden indi...

Dyson Süpürge De Garanti

Merve
1 hafta önce

Dyson pneumatic başlığım kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda kullanıcı hatası değiştiremeyiz dediler. Normal süpürge yaparken kırılan başlık nasıl bir kullanıcı hatası olabilir? Kullandığınız malzemenin kalitesizliğini gösterir. Ayrıca daha önce başka bir başlığında sıkıntı yaşamıştım başlığı d...

4 Yorum

Fatma
Fatma

Sizinle aynı durumu yaşıyorum maalesef 1 yıl içinde 2 defa servis gördü hatta şu an serviste sonuç ne olacak beklemedeyim iyi cihaz deyip onca parayı verip üzerine bu sıkıntılar üzüyor para kolay kazanılmıyor maalesef annemin 4 sene önce aldığı Dyson aktif kullanıldığı halde tık demedi benimki 1 yılda 2 defa servis ne demek bu üretilenlerde baştan sıkıntı olduğu belli müşteri memnuniyeti diyorlar o halde bunu önemseyip yenisi ile değişim yapılması gerekiyor

Dyson turkiye de sorunlu. Dyson Türkiye'de almak, pişmanlıktır

Hasan

Benim 2 yıl içinde batarya bozuldu. Değiştirmediler. Garanti dahilinde üstelik. Ayrıca; Dyson şikayetlerine bir bakarsanız iyi olur. Size mükemmel miş; garanti içinde ve dışında işlemler yapmışlar. Demek ki bir özelliğiniz var

Serkan

Yok öyle bir şey diyemem. Çünkü; DC37 aldık kullandık sorun çıkmadı. DC52 Hygenic aldık, hazne kırıldı garantiden sorunsuz değişti. V8 Absolute aldık sorun yaşamadık. Sadece 3 yılda bir pil aldık V8' e, o da normal. Cnetic Big Ball Animal Pro2 aldık 2 adet, birinde kablo sarmıyordu, o sorunda 2 yıl sonra çıktı, garantiden tamir gördü sorunsuz çalışıyor. Air Wrap aldık sorun yaşamadık. 3 adet V10 aldık birinde sorun var, sıfırdan beridir o sorun var. Öyle bir genellemeyi kabul edemem.

Dyson Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı