Dyson V10 Dong Benzeri Ses

16 Nisan

Dyson v10 cyclone absolute aldım yeni deneme yaptım. Tetiği bırakınca değişik bir ses çıkıyor. Normal midir? Bozuk mudur?

Kullanmadım henüz iade mi etmeliyim. Sıkıntı nedir? Acil cevap vermenizi rica ederim. Dong gibi bir ses tetiği bırakınca çıkıyor

Dyson Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 26 dk 34 sn
Dyson Logo
16 Nisan 13:00

Dyson Yanlış Gönderilen Batarya

04 Temmuz

17 Haziran 2023 tarihinde Dyson V10 kablosuz süpürgem için verdiğim batarya siparişim tarafınızdan yanlış batarya gönderildi. Müşteri hizmetleriniz ile yaptığım görüşmeler sonucu hata sizden kaynaklanmasına rağmen bu bataryayı iade ettikten sonra tarafıma hızlı bir şekilde doğru bataryanın gönderile...

Dyson Ücret İadelerini Yapmayıp Zorluk Çıkarıyor

15 Haziran

V10 aldıktan 14 gün geçmeden 24 Mayıs'ta ürün iade edilmek üzere kargoya verildim. 27 Mayıs'ta ürün firmaya ulaştı. Bugün 15 Haziran ancak ücret iadesi yapılmadı. Her aradığım müşteri hizmetleri başka bir şey söylüyor. Bu hafta ödeme yapılır diyen, iade talebiniz başlamamış diyen (reklamlarında 2-6 ...

Dyson V10 Tetiği Bırakınca Çıkan Ses

11 Haziran

Dyson v10 ekstra elektrikli süpürgemi bugün aldım eve geldiğimde ilk kutuyu açtığımda çalışıyor mu diye tetiğe bastım. Tetiği bırakınca dong diye bir ses çıkıyor. Mağazada denediğimde bu ses yoktu. Servise vermekle uğraşmak istemiyorum yeni süpürgeyi bu normal mi yoksa iade edeceğim.

2 Yorum

Adem

Merhaba aynı ses bizimkinde de var. Sebebini öğrenebildiniz mi?

Beyza

Servise yolladım hiçbir sorun olmadığı söyleyip geri yolladılar raylı sistem olduğu için normalmiş

Dyson Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı