Dyson Ürün Ses Sorunu!

Dyson v10 cyclone absolute aldım yeni deneme yaptım. Tetiği bırakınca değişik bir ses çıkıyor. Normal midir? Bozuk mudur? Kullanmadım henüz iade mi etmeliyim. Sıkıntı nedir? Acil cevap vermenizi rica ederim. Dong gibi bir ses tetiği bırakınca çıkıyor
Dyson v10 cyclone absolute aldım yeni deneme yaptım. Tetiği bırakınca değişik bir ses çıkıyor normal midir? Bozuk mudur? Kullanmadım henüz iade mi etmeliyim. Sıkıntı nedir? Acil cevap vermenizi rica ederim. Dong gibi bir ses tetik yan bırakınca çıkıyor.
madiamarkt.com.tr 'den Dyson v10 absolute aldım. Ürünü çalıştırdım. Ancak süpürme sırasında elimi tetikten çekince " boing " benzeri bir ses gelmekte. Sebebi nedir bu ses neden geliyor. Arızalı mı anlayamadım. Acaba ürün iadesi mağazada da yapabilir miyim?