Elif sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ankara Kentpark Şubesi Çalışan İlgisizliği Ve İşlem Yapmaması

Elif
26 Ocak 2024 13:45

Dyson Airwrap satın aldım kişiselleştirip isim yazmak için Ankara Kentpark şubesine götürdüm, bir götürdüğümde "hafta sonu yazamıyoruz hafta içi getirin dediler" hafta içi götürdüm şu an "çok kalabalık başka bir gün getirin" dediler, ve bugün (cuma) yine getirdim ve yine bayağı bekledikten sonra, sözde benimle ilgilenen E**** G***** bey, cihaz bozuk birkaç gündür bazen yazıyor bazen yazmıyor, şu an yazmayacaktır yapmam dedi, resmen dalga geçiyordu, ilk defa böyle bir muameleyle karşılaşıyorum. Gözümün içine bakarak yalan söylüyorlar, bir gün önce sorduğumuzda kalabalıktı ama şimdi birkaç gündür arızalı diyorlar. Ve bekleyen hiçbir kutu yoktu ayrılmış olan. Yarın gitsem kim bilir ne diyecekler. Dyson kalitesine yakışmayan personeller ve yakışmayan bir tutum. Bir daha Kentpark'a asla gitmem. Bu kadar para ödediğiniz bir mağazadan güler yüzlü dürüst çözümcü işini bilen personel çalışmalı ama maalesef tüm bunlardan uzak bir anlayış hakimdi. Vaat edilen hizmeti 3 kere denememe rağmen alamıyorum. Çok yazık

01 Şubat 2024 14:25 (Şikayetten 6 gün sonra)

İlayda
04 Haziran 2024 14:54

Merve
29 Ocak 2024 00:03
Kentpark Dyson Kutumu Mahvetti
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
28 Ocak 2025 21:52
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Ayse
30 Ocak 2024 11:39