Dyson Airwrap: Sürekli Kapanma Ve Destek Eksikliği

Mert
29 Ekim 2024 23:54

Trendyol üzerinden Dyson Türkiye satıcısından 30 Eylül 2024 Tarihinde Airwrap i. D. Ürününü satın aldım. Ürün elime ulaştıktan sonraki 2-3 günlük kullanma süremin ardından kendi kendine kapanma ve beyaz ışık yakma sorunu vermeye başladı. Bu durum normalde filtre tıkanıklığını işaret eden bir durum. Bende filtre temizliği yaparak tekrar denedim ve sorunun devam ettiğini gözlemledim. Cihazı bir süre dinlendirip tekrar denediğimde ise sorun ortadan kalktı. Bir sonraki kullanımımda ise kullanıma başladıktan bir süre sonra bu hatayı almaya devam ettim. Durumla alakalı 0850 532 11 44 numaralı çağrı merkezi ile görüştüm. Beni daha hızlı çözüm alabilmem açısından İstanbul/Ataşehir'de bulunan Servis merkezine yönlendirdiler. Cihazımla beraber Ataşehir'de bulunan Servis merkezine gittim. Cihazım Serviste çalışan bir kişi tarafından bir ön kontrole tabi tutuldu ve orada bana sözlü olarak hava çıkışında bir sorun olduğunu buna benzer bir sorunun 2 gün önce başka bir cihazda daha görüldüğünü belirtti. Detaylı inceleme için cihazımı benden teslim aldı. Bende bu sırada kendisine sorunu ilk yaşadığımda bir video çektiğimi gerekli duyularsa videoyuda iletebileceğimi belirttim. Çünkü neticede belli bir süre kullanımdan sonra yaşanıyordu sorun ve bu durum servis incelemesi sırasında atlanabilecek bir detaydı. Korktuğumda başıma geldi. Ürünüm servisten filtre temizliği yapılarak bana geri yollandı. Cihazla ilgili hiçbir sorun olmadığı belirtildi. Sorunla ilgili çekmiş olduğum videoyu mail olarak taraflarına iletip cihazda bir sorun yoksa videoda yaşanan sıkıntının ne olduğunu açıklamalarını istediğimde beni yeniden çağrı merkezini aramaya yönlendirdiler. İşin en can sıkıcı kısımlarından biriside şu açıkçası. İnternet üzerinden aldığım için ürünü 15 günlük cayma hakkım mevcuttu ancak. Ben Dyson'un müşteri desteğine güvendiğim için ürünümü servise yolladım. Bu 15 günlük süre içerisinde servisteydi cihaz ve bana sorunlu olarak geri döndü. Çağrı merkeziyle bu durumu da görüştüm kendilerini ilgilendirmediklerini Trendyol'la görüşmeleri gerektiğini bildirdiler. Cihazımı teslim alalı 1 hafta civarı oldu. Aynı sorunları yaşamaya devam ediyorum. Telefon üzerinden hiçbir yetkili merciye ulaşamıyorum. Çağrı merkezinden bir adım öteye gidemiyorum. Üründe yaşadığım hatayı aşağıda iletiyorum. Filtre temizlesem de bu hata sürekli olarak devam ediyor.

01 Kasım 2024 12:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

İpek
İpek

Merhaba sorununuz çözüldü mu? Nasıl bir yol izlediler? Aynisini Şu anda ben yaşıyorum Airwrap ıd aldım sadece bir kere denedim iki ci açtığımda ışık yanıyor ve temizlediğim halde sönmüyor

Esra sonucu yetersiz buldu

Esra
08 Nisan 2024 14:52

Dyson Airwrap Cihazında Kronik Arıza Ve Garanti Sürecinde Çözüm Sağlanmaması

İsmehan
22 Ağustos 2025 12:38
İrina sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap'ın Bitmeyen Arızaları Ve Servis Sorunları

İrina