Dünya Göz Hastanesi Paramı Geç Alma Gereksiz Para Alma

21 Şubat 2023 17:37

Dünya Göz Hastanesi Sakarya Serdivan hastanesinde ameliyat olacaktım. Ameliyat gününden 3 gün önce muayene oldum ve ameliyat parasını nakit bir şekilde önceden ödemesini yaptım ama ameliyatta sorun çıktı ve uygun görülmedi ama paramı iade olarak nakit alamadım ve benden ameliyat için yapılan kan tahlili parasını kesip hiçbir işimi çözmeyip benden paramı aldılar şikayetçiyim

23 Şubat 2023 19:39

Dünya Göz Hastanesi şikayetimi gördü bana dönüş yazıldı ama bir özür ya da zararım giderilmedi ve yaptığım şikayete ömer beyle görüşüldü dedi ama yaptıkları bir şey olmadı süreçte çok yavaş işledi benim kan tahlili paramı yatırmadılar mağduriyetim giderilmedi

23 Şubat 2023 13:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ömer Y. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Brk. sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Yanlış Teşhis Ve İletişim Sorunları

12 Nisan 20:03

Randevu Sonrası Uzun Bekleme Ve Muayene Olamama Sorunu

13 Mayıs 23:22
Ertan sonuçtan çok memnun

06 Şubat 10:01
"Merhabalar, sorunuma hızlı bir çözüm bulduğu için Dünya Göz Hastanesi hastanesine ve Sevgi hanıma teşekkür ederim. Tabii ki Dünya Göz Hastanesi hastanesine gitmeye devam edeceğiz, göz sağlığı çok önemli, daha iyisi yok. Sevgiler, saygılar Ertan Yıldırım"
Tüm Dünya Göz Hastanesi Göz Muayenesi Şikayetlerini Gör
Dünya Göz Hastanesi Kategorileri