05 Şubat 2014

DS Damat'tan Aldığım Takımın Kumaşı Hatalı.

Takım elbisemi incelenmek üzere mağazanıza verdim ve bugün aldığım bilgiye göre red olmuş. Neden ? Ben sizin daimi müşterinizim ve hergün takım elbise giyen birisi olarak pantolonun kumaşının otururken tamamen ve büyük bir kısmının yırtıldığını söylüyorum ve burası dikiş yeri değil yani kumaş hatası olduğu 100 % iken bana red diyorsunuz. Neden?

Bir kumaş orta yerinden nasıl parçalanır? Bakınız tekrar söylüyorum, ben yıllardır işim gereği hergün takım elbise giyerim ve ilk defa başıma böyle bir olay geliyor. Kumaşınız hatalı ve siz müşterinize sahip çıkmıyorsunuz.

Serkan 97 Okunma

Cevaplar

  • Serkan 22 Kasım 2014

    HATALI KUMAŞTAN DOLAYI BENİ MAGDUR ETTSİNİZ...VE İLGİLENMEDİNİZ..BİR DAHA ASLA SİZDEN ALIS VERİŞ YAPMAYACAĞIM

  • Serkan 28 Şubat 2014

    1 SENE İÇİNDE KUMAŞ KENDİ KENDİNE YIRTILIRMI ???? BEN HERGÜN TAKIM ELBİSE GİYİYORUM BU STANDART CEVABINIZI KABUL ETMİYORUM.. BANA NEDEN KUMAŞIN BU SEKİLDE PARÇALANDIGINI SÖYLÜYEMİYORSUNUZ , BENİM ELBİSEM NERDE?? BİLGİ VERİNİZ SİZİ ŞİKAYET EDECEĞİM

  • DS Damat Temsilcisi28 Şubat 2014

    Sayın yetkili, Orka Group markaları olarak ürünlerimize, üretimimizin her aşamasında kalite kontrol testi uyguluyor, bu sıkı kontroller sonucunda ürünlerimizi sizlere ulaştırıyoruz. Üründe yapılan incelemede, üretim ya da kumaş kaynaklı hata teslim edilemediğinden, ürünle ilgili herhangi bir işlem yapılamadığını üzülerek belirtmek durumundayız. Gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederiz. Saygılarımızla, D' S Damat Müşteri İlişkileri

  • DS Damat Temsilcisi28 Şubat 2014

    Sayın yetkili, Orka Group markaları olarak ürünlerimize, üretimimizin her aşamasında kalite kontrol testi uyguluyor, bu sıkı kontroller sonucunda ürünlerimizi sizlere ulaştırıyoruz. Üründe yapılan incelemede, üretim ya da kumaş kaynaklı hata teslim edilemediğinden, ürünle ilgili herhangi bir işlem yapılamadığını üzülerek belirtmek durumundayız. Gösterdiğiniz anlayışa teşekkür ederiz. Saygılarımızla, D' S Damat Müşteri İlişkileri

  • Serkan 23 Şubat 2014

    DAMAT yetkililerinden halen cevap alamadım !!!!!!! Hatalı kumaşınız Deposite mağazanızdadır.

  • Serkan 15 Şubat 2014

    Halen bana dönüş yapılmasını bekliyorum.

  • Serkan 07 Şubat 2014

    Eğer hatalı kumaşınızla ilgili mbana yardımcı olmayacaksanız aldığım magazanın önünde elbisenizi yakacağım..toplam 15 kere giymedim bu elbiseyi.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön