17 Ekim 2016

DS Damat Online Alışveriş Probleme Dönüştü...

Dsdamat.com sitesinden SIP02811**** nolu alışverişin problem hikayesi. 07.10.2016 Cuma vermiş olduğum sipariş uzun süre kargoya verilmeyince Müşteri hizmetlerini aradım. Ürünün 5 gün içerisinde teslim edileceğini söyleyerek en geç 14.10.2016 Cuma günü kargoya vereceklerini söylediler.

O günde kargoya verilmeyince tekrar aradım. Olaydan bihaber bir bayan bana geri dönüş yapılacağını söyleyerek kapadı. Aynı gün akşam dalga geçmede uzman bir temsilci ürünün mağazadan tedarik edilen bir ürün olduğunu ama maalesef bittiğini (!) o yüzden paramı mı geri istediğimi yoksa yerine alışveriş mi yapmak istediğimi söyledi.

Ürünü aldığım zaman ürünün stoklarda olduğunu bilen ben, bu durum üzerine ürünü istediğimi söyledim. Şikayetimi ileteceğini söyleyip tak kapattı telefonu. 17.10.2016 bugün ve hala ürün "Yeni Sipariş" olarak görünüyor.

Ali 186 Okunma

Cevaplar

  • Ali 19 Ekim 2016

    18.10.2016 tarihinde ürün geldi. Ancak sipariş sırasında belirttiğim "Hediye paketi istiyorum" seçeneği ve yazdığım " Hediye Notunu" pek kimse ciddiye almamış anlaşılan. Poşete sarıp göndermişler. Gerçi DS Damat'tan gazete kağıdına sarıp göndermesini beklerdim. Ancak gelişme var. Poşette bir adım onlar için. Hiiiç memnun kalmadım bu firmadan. Kıl kaptım. Çevremdeki herkese ne kadar kötü olduklarını söyleyeceğim. Ben 10 kişiye söylesem, onlarda çevrelerindeki 10 ar kişiye söylese, o kişilerde 3 er kişiye söylese, onlarda 1 er kişiye söylese DS Damat için kötü bir reklam olmaya yeter. Zira olumsuz intiba bırakmak bu kadar kolay.

  • Ali 18 Ekim 2016

    Öncelikle Sikayetvar.com adresine yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. DS Damat adlı firmadan bir yetkili nihayetinde 18 Ekim Salı günü bana geri dönüş yapabildi. Tedarik edilemeyen ürün Allah'ın hikmetidir, bir anda tedarik ediliverdi. Aradan 11 gün geçtikten sonra tabii. Firma ile ilgili diğer yorumlara da bakıldığında özellikle online satış ile ilgili birime çeki düzen verilmesi gerektiği kanaatindeyim. Zira bir daha tövbe yaklaşmam. Ürün kargoya verildi. Ancak içinden salatalık mı çıkar yoksa siparişim mi bilemiyorum. Sonuçları tekrar paylaşacağım

  • DS Damat Temsilcisi18 Ekim 2016

    Sayın Ali B'nın şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Bilgilerinize, Saygılarımızla D’S Damat Müşteri İlişkileri D’S Damat Çağrı Merkezi : 444 63 23 (Çalışma Saatlerimiz; Hafta içi 09:00-19:00 Cumartesi 10:00-14:00) E-mail: [email protected]

  • Ali 17 Ekim 2016

    17 Ekim 14:30 'da Firma yukarıdaki mesajı atmış. Bana geri dönüş yapan olmadı. Olacağını da pek sanmıyorum. Hep beraber göreceğiz önümüzdeki süreci.

  • DS Damat Temsilcisi17 Ekim 2016

    Sayın Ali B'nın şikayeti hakkında; Müşterimizin şikayeti ile ilgili en yakın sürede bilgilendirme yapılacaktır. Soru, öneri ve görüşleriniz için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Bilgilerinize, Saygılarımızla D’S Damat Müşteri İlişkileri D’S Damat Çağrı Merkezi : 444 63 23 (Çalışma Saatlerimiz; Hafta içi 09:00-19:00 Cumartesi 10:00-14:00) E-mail: [email protected]

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön