Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Dreamstar Uydu Alıcıları ile ilgili

Dreamstar Uydu Alıcıları Dreamstar A5 Disney+ Sorunu

Ahmet
Ahmet 21 Temmuz 2022 16:50
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Dreamstar a5 cihazından ve yetkililerden memnunum. Teşekkürler.”

Dreamstar A5 Android cihazda Disney+ sorunu Dream Star A5 Android cihaz aldım her şey mükemmel yalnız Disney Plus uygulamasına üye oldum cihazlarda Disney+ uygulaması yok. Yetkililer buna çare bulurlarsa seviniriz. Teşekkürler. Hayırlı iyi çalışmalar dileriz.

Dreamstar Uydu Alıcıları Logo
Dreamstar Uydu Alıcıları22 Temmuz 2022 09:38
Ahmet
Ahmet23 Temmuz 2022 11:08

Dreamstar a5 cihazından ve yetkililerden memnunum. Teşekkürler.

1 hafta önce

Dreamstar Uydu Alıcıları Dreamstar A2 Açılmıyor

videoplayer-icon

31 Mayıs 2022 tarihinde almış olduğum dreamstar A2 cihazım açılmamaktadır. Bütün gün dreamstar müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım kimse çıkmıyor telefonlara. Dreamstar firmasının garanti süresi içerisinde yer alan bu problemi çözmesini bekliyorum ancak henüz ulaşamıyorum bile.

• profile
1 Destekçi
2 hafta önce

Dreamstar Uydu Alıcıları Uydu Alıcı Sorunu

Dreamstar direct mini HD uydu alcım vardı epeydir kullanmıyordum şimdi ihtiyaç oldu. Taktım ne TÜRKSAT'ın ne hotbird in sinyalini göstermiyor TGS güncelle diyorum güncellenemiyor diyor fabrika ayarlarına döndürdüm sinyal kalite olmadığı için arama boş çıkıyor. Diğer uydularda silme var TÜRKSAT uydus...

04 Şubat

Dreamstar Uydu Alıcıları Dreamstar 4K Donuyor.

Dreamstar 4K cihazı devamlı donuyor. Tüm güncellemelerini yaptım. 100 Mbit internet kullanıyorum. Ancak yinede devamlı donuyor. Güçten çekip biraz bekleyince tekrar çalışıyor. Ardından kısa bir zaman sonra yine donuyor. TV zevkim bitti resmen. Televizyondan soğudum.

2 Yorum

Murat
Murat

Aynı sorun bende de var nasıl çözüldü

Bulent
Bulent

Dreamstar Uydu Alıcıları Dreamstar A5 Disney+ Sorunu

Aynı sorun bende de var. Çözümün ne olduğu gözükmediği için ben de ilgililerden destek bekliyorum. Disney Plus uygulamasını yüklemeye çalışınca bu sürüm ile uyumlu değil hatası veriyor. Cihazın çevrim içi güncellemesi de sistemin güncel olduğunu söylüyor. Yardımlarınız için şimdi den teşekkürler.