İki hafta önce Dr... Browns genişağızcam biberon aldık, oğlumuzun gazproblemi olduğu için. Gaz ve kusma problemini büyük ölçüde azaltmasına rağmen, besleme esnasında her defasında bebeğin kıyafetlerini değiştirmemize yol açacak kadar sızma ya da akıtma söz konusu.
Başka biberon markası denemek istemiyoruz. Firma yetkilileri bize nasıl yardımcı olabilir?
Merhaba,
Öncelikle böyle bir durum ile karşılaştığınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isterim.
Sizinle gün içerisinde iletişime geçeceğiz.
Saygılarımızla
Dr. Browns Müşteri Hizmetleri.
İki hafta önce Dr... Browns geniş ağız cam biberon aldık, oğlumuzun gaz problemi olduğu için. Gaz ve kusma problemini büyük ölçüde azaltmasına rağmen, besleme esnasında her defasında bebeğin kıyafetlerini değiştirmemize yol açacak kadar sızma ya da akıtma söz konusu.