Dr. Browns marka biberon aldım çok da memnundum fakat çocuk büyüdükçe ağızlık bulamıyorum deli oldum oturduğum yerdeki tüm eczanelere gittim yok, internette yok çocuk eşyaları satan yerlerde yok başka marka biberon aldım en sonunda ama bebeğim Dr. Browns'a alışmıştı onu istemedi en son ağız kısmını kestim bu defada malum çok fazla geliyor ne yapacağımı şaşırdım elimde tam 6 biberon var ama uygun tek bir ağız yok. Ulaşamıyorum da hiçbir muhatap yok.
Merhaba,
Öncelikle böyle bir durumla karşılaştığınız için Üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle gün içerisin de iletişime geçilecektir.
Saygılarımızla.
Dr Browns Müşteri Hizmetleri.