02 Mart

Domino's tan 18 şubatta Şehremini ® şubesinden almış olduğumuz büyük boy dopdolu extra içinden maalesef kıl ve saç türü bir şey çıktı. İşin üzücü tarafı 15 gündür Domino's'a mail atmamıza rağmen dönüş yapan olmaması yıllardır Domino's pizzayı tüketen biri olarak bu kalitesizliği ve saygısızlığı son derece üzülerek paylaşmak isterim.

Domino's Pizza Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 6 sa 58 dk
Domino's Pizza Logo
18 Nisan 14:25

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Oğuz
18 Nisan 18:22

Olumlu bir sonuç henüz almadık

2 gün önce

Domino's Pizza'nın sorunları! Kaç defa şikayet ettiğim halde sadece özür dilenip geçiştiriliyor. Pizzayı yerken iki kere saç çıktı kendi saçım sandım ilk başta sonrasında baktığımda pizzadaki sucuğun altından doğru garip bir kıl ya da saç bilmiyorum. Bir şey gördüm. Bütün midem kalktı gerçekten

1 hafta önce

Bugün kampanya altında 2 adet bol malzemos aldım hamuru kızarmamıştı resmen ne mol malzemosu malzeme yok gibi idi. Neyse hepsini geçtim birini yedim diğerini de akşam yerim dedim aldım tam yiyorum kocaman kil dedim burda oldu. Herhalde bir baktım yarısı hamurun içinde resmen midem kalktı ben nasıl y...

1 ay önce

Şenlikköy Domino's'tan sipariş verdim. Domino's soslu söyledim, diğer gelenler ile aynı geldi ve içinden kıl çıktı. Yanlış gelmesi de bir şey değiştirmedi, zaten kıldan yiyemedim, çöpe attım. Yazık verdiğimiz paraya biraz emek harcayın lütfen, kıl nedir ya.

Domino's Pizza'dan Kıl Çıktı

26 Ağustos

Domino's Pizza İstanbul Arnavutköy içinden kıl çıktı aradık siparişi iptal mi edelim yenisini mi gönderelim dediler. Para iadesi istedik. Bizden arta kalan dilimleri istediler gelip alacaklar para iadesi yapılacak dediler. Gelen giden olmadı hala bekliyoruz

0 Yorum

Domino's Pizza Şikayetvar üye markasıdır