Domino's Pizza Yozgat Ve Müşteri Temsilcileri Tavrı

24 Eylül

Domino's Yozgat'tan aldığım pizzanın bir türlü gelmemesi ve uygulama üzerinden yarım saat içinde siparişim gelmediği halde sipariş bana teslim edildi şeklinde bildirim gelmesi. Toplamda bir buçuk saat sonra gelen pizza haliyle buz gibiydi. Bu süre içerisinde beş kere aradım ve dördünde yolda olduğunu söylediler. En son aramamda iptal etmek istediğimi söyledim soğuk geleceğinden bahsettim onlar da zaten pizzanın geç çıktığını soğumadığını söylediler. Bunun üzerine şubeyi değil direkt Domino's'a yazdığımda ise hiçbir yaptırım garantisi verilmedi. Giden benim bir hafta boyunca beklediğim pazar akşamım ve 48 saat içerisinde yatıracakları iddia ettikleri param ® oldu. Yarım saatten az bir zamanda teslimat yaptıklarına dair neden bir bildirim aldım bu yanıltma değil midir? Bunun önüne neden geçilmiyor? Yozgat şubesi herkese teslim etmediği halde teslim mesajı yarım saat içinde gönderdiğini düşünüyorum. Bunun da geçiştirilmesi kabul etmiyorum. Hala bununla uğraşıyorum karşılığında kesin bir yaptırım olduğuna dair geri bildiri istiyorum.

Domino's Pizza Yozgat Ve Müşteri Temsilcileri Tavrı
Domino's Pizza Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 3 sa 21 dk
Domino's Pizza Logo
24 Eylül 19:58

Sayın , Ahmet K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

24 Eylül 20:08

Paramın iadesini de yapılmıyor sistemde sıkıntı var denilerek kesinlikle cüzdan uygulamasını kullanarak alışveriş yapmayı denemeyin sonra bana yaptıkları gibi paranızı vermezler sistemde her bilgi var. Tam saatini hangi kredi kartıyla yaptığımı mail adresimi daha dolu bilgiyi istiyorlar

Domino's Pizza Logo
26 Eylül 20:10

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Domino's Pizza Siparişimizi Unutmuşlar Bir Saat Beklettiler

Duygu
4 gün önce

Bartın'daki Domino's Pizza'ya kızımla birlikte gittik. Kızım çok hevesliydi. İçeride iki tane müşteri vardı ve ikimiz de aynı anda sipariş verdik. Nedense diğer müşterinin siparişi geldi ancak bizim siparişimizi unutmuşlar. Kızım bir saat boyunca diğer masadaki çocukları izledi. Sonunda durumu sordu...

Domino's Pizza Soğuk Ve Geç Geldi

Safa
6 gün önce

F1C62B takip numaralı 01.12.2023 tarihinde saat 18:46'da sufle siparişi verdim. Sipariş saat 19:48'de geldi. Geç geldiği gibi bir de sipariş soğuktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda iade veya değişim yapmayacaklarını, bu şekilde yiyeceğimi söylediler. Paketi getiren kişi, paketi fırlatarak bıraktı. ...

0 Yorum

Domino's Pizza Şikayetvar üye markasıdır