Domino's Pizza Yanlış Ve Özensiz Pizza

15 Aralık 2022
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve net bir şekilde geri dönüş yapıldı. Bahane üretilmeden sorunun çözümü için çabalandı. Teşekkür ederim”

15.12.2022 tarihinde Domino's Pizza dan iki orta boy dopdolu ekstra sarımsak kenarlı pizza siparişi verdim. Siparişim hızlı ve sıcak teslim edildi. Ancak pizza dopdolu ekstra değildi eksik malzemeler vardı beyaz peynir acı biber köz biber gibi. Ayrıca sarımsak kenar olmasına rağmen sosu bütün pizzaya boca etmişler resmen ellerimizden damladı yerken. İki pizzadan biri dilimlenmemiş. 160 TL ödemişken en azından lezzetli bir pizza yemek istemiştim.

Domino's Pizza Yanlış Ve Özensiz Pizza
Serkan
16 Aralık 2022 13:45

Domino's Pizza Logo
16 Aralık 2022 13:45

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Domino's Paramı Alıp Yemeğimi Getirmiyor

17 Ağustos

Domino's siparişi geçtikten sonra arayıp rica ederseniz siparişi hazırlamaya başlıyor. Yoksa paranızı bağış zannedip, hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Yıllardır mutlukent Domino's'tan verdiğim siparişleri online ödeme yaparsam asla ve asla aramadan hazırlamıyorlar. 1 saat önce sipariş ...

Domino's Pizza Eksik Ve Geç Teslim

15 Ağustos

Sipariş 1 saat 10 dakika sonra teslim edildi. Buz gibi geldi. Eksik ürün gönderdiler. Parasını tam aldılar. Telefon edip neden eksik diye sorunca, malzememiz yok diyorlar. Koskoca zincir firma 30-40 TL üstüne yatmak için bu kadar zahmet etmesi çok ilginç

Domino's Pizza Pizza Malzemeleri Eksik Kullanımı

14 Temmuz

İzmir Seferihisar şubesine 13/07/2023 tarihinde saat 19:34 gel al kampanyasından 150 lira karşılığı 3 adet orta boy pizza siparişi verdim. Siparişi 20:10 civarı gidip aldım. Almaz olaydım. Eksik malzeme kullanılmış, dilimin birinde resmen soslu hamur yedim. Hakkımı helal etmiyorum. Mağduriyetimin gi...

0 Yorum

Domino's Pizza Şikayetvar üye markasıdır