Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Domino's Pizza ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Domino's Pizza Fazla Para Alımı Hakkında

Murat
Murat 19 Aralık 2022 19:49
videoplayer-icon

Domino's pizzada çıtır tavuk 10.99 görünüyor ödeme yaparken 12.99 fiyat alıyorlar canlı yardıma sorduğumda sizden kaynaklı dediler eşimden'de baktım aynısı oluyor canlı yardımda kontrol ettirdim siparişiniz görünmüyor dediler. Ekran görüntülerini sipariş videolarını attım en son size çikolatalı Sufle ikram edelim hata olmuş dediler. Hata böyle kapatılmaz. Kampanya fiyatı gösterip farklı fiyat alınıyor. Sipariş verirken kontrol edin.

21 Aralık 2022 15:48
Ek

Kanıt olmasına rağmen ne param yattı ne de ilgili kişiler aradılar. İnsanları çok rahat şekilde dolandırmanın mantığını anlamış değilim. Tüketici Hakları'na başvuruda bulunacağım. Ve gerekli hesaplarda da bu ekran videolarını paylaşacağım. Bunu okuyan tüketiciler sizde bu firmadan sipariş verirken kontrol edin sizi de kazıklamasınlar.

Domino's Pizza Logo
Domino's Pizza19 Aralık 2022 20:45
Murat
Murat20 Aralık 2022 14:06

Teşekkür ederim. Kontrollerinizi yapın fakat ekran videosunda görüldüğü üzere fazla para alımı mevcut. Bunun iadesini yaparsanız memnun olurum.

1 hafta önce

Side Domino's Şikayeti

Side domino's şubesinden internet üzerinden patates çıtır kova kampanyasından faydalanmak için sipariş verip sepete ekledim, fakat şubeye düşmemiş kendi sistemlerinin hatası kampanyasız fiyattan ekstra satmak istediler ve personel olabildiğince negatif ve çözüm üretmiyorlar, ilgilenmiyorlar bile.

07 Kasım 2022

Domino's Pizza Yalan Kampanyalar!

Domino's Pizza'da yalan kampanyalar... Gel al'dan sipariş verdiğim kampanyaları sipariş kısmında hata veriyor şube çözmüyor müşteri hizmetleri hiçbir işe yaramıyor. Dominos.com.tr üzerinden sipariş vermeye çalışıyorum gel al kampanyalarından sipariş verilmiyor bir hata oluştu diyor hata falan yok ko...