sta-1-hoverYetersiz Çözüm

Dolap Alıcının Fotoğraflarına İnanıyor Ama Benimkine İnanmıyor

Neşe Neşe03 Aralık 2020 08:59

N**7 adli hesabımda bulunan Network marka peluş kürkü bir alıcı ısrarla almak istedi günlerce pazarlık etti ve bu arada kürk m beden ben XS ya da arada s beden giyen zayıf bir insanım aldı. Ürün 0 etiketli. Ekim ayında alındı. Aldığım gibi kargoladım. Hatta bana elden alabileceğini söyledi ben dolap kurallarına aykırı olduğunu yazdım sonra  sildim. O vatandaşın nerede örtüyorsunuz yorumu hala mevcut. Ürünü alır almaz en üstteki sarkan etiketi çıkarmış. 

İç etiketine zarar verip astar kısmını açmış üstüne de kullanılmış ve defolu ürün iade demiş. Bu şikayeti inşallah tüm dolap yetkilileri okur. Bugün 3 Aralık dünya engelliler günü ve ben engelli çocuğum üzerine yemin ediyorum gönderdiğim ürün 0 ve etiketli idi. Siz o kişinin benim ürünüme ve bana attığı karalamayı kabul ettiniz. Hayatımda hiç bu kadar iftiraya uğramadım. Şu anda ürün yolda bana geri geliyor acaba içinden ne çıkacak?  

Madem satıcı iyi desteklemiyorsun niye satış yaptırıyorsun Dolap?8 tane fotoğraf yeri var. Benim ürünüm defosuz niye etek ucunu çekeyim ki? Karşıda muhatap olan Yok... Ne satış yapıp size para kazandıracağım? Fakirlere veririm daha iyi... Bir de saf gibi kargoya git Gönder... Tam dolap. Hakkımı yediniz satıcı ile birlikte ürünü mü karaladınız daha ötesi yok bir de beni bu konumuna düşürdünüz. Dolap mı?   Asla.

full-star empty-star empty-star empty-star empty-star
1/5

Cevaplar

profile-icon Neşe 04 Aralık 2020 20:09

Şu anda ürün elime ulaştı. Alıcı ö... K... Etiketi yok dediği ürünün etiketini koparıp tekrar içine koymuş. Eliyle astarını zorlayarak yırrtmış resmen. Dolap bana çok büyük haksızlık yaptın. Hazmedemiyorum bu haksızlığı

np_image1 Ekli Görsel Var
profile-icon Neşe 03 Aralık 2020 15:26

Bir de ben zaten düzenli geliri olan bir insanım. Niye böyle bir yol seçeyim? Alan kişinin de üyeliği iptal edilsin. Siz böylelerine prim verirseniz bindiğiniz dalı kesersiniz. Ben bu ürün bana gelir gelmez satışını yapmışım. Hangi ara eskimiş? Bedenim bile değil. Şikayet edilebilecek ne kadar platform varsa edeceğim

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

  • profile-icon Ebru 07 Aralık 2020 00:09  

    Kesinlikle ben de benzer sorunu yaşamak üzereyim. Satıcının haklarını asla korumuyor dolap! Aynı hislerdeyim sinirlerim bozuk

  • profile-icon Merve 06 Aralık 2020 17:24  

    Hep mi alıcı haklı bu dolapta. Ben çocuk kıyafetleri sattım toplu bir şekilde beden hatalı diye iade talep etti kabul ettim. Geri gelen ürün eksik geldi. İçinden seçmiş ayırmış kadın ve içi rahat bir şekilde kızına giydirecek o kıyafetleri.

    Cevapları Gizle (2) arrow
    profile-icon Merve 06 Aralık 2020 20:07  

    Ben bu olay yüzünden ürünlerimi kaldırdım. Satış yapmıyorum. Güvenmek istiyorum insanlara. Her şey para değil. Ama maalesef güvenilir insan çok az kalmış.

    profile-icon Neşe 06 Aralık 2020 18:17  

    Nasıl vicdanları sızlamıyor bilmiyorum. Dolapta da bir çözüm yok. Olan bizim gibilere oluyor.

  • profile-icon Ayşegül 05 Aralık 2020 20:21  

    Maalesef öyle bende l beden bir ürün gönderdim belirttiğiniz beden değil diye iade gönderdiler ve dolapta iadeyi destekledi hiçbir açıklama yapmadan halbuki 125 satışım mevcut ve alan kişinin daha 1 satışı ancak vardı o kadar söylememe rağmen kimse d

    Cevapları Gizle (1) arrow
    profile-icon Neşe 05 Aralık 2020 20:30  

    Bu yaşıma geldim insanlarla çalışıyorum ve onlara güvenmek istiyorum tam o sırada bu olayla karşılaşıyorum. İade talep eden kişi etiket yok demiş. Ensedeki mühürlü etiketi koparmış öyle fotoğraflamış. Dün geri gelen kargomun içine yine etiketi koymuş

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler