Doğtaş Modoko Ürünlerimi Teslim Etmiyor.

13 Eylül 00:29

Takribi olarak Ağustosun ilk haftasında Doğtaş Modoko'dan satın aldığım TV ünitesi ve sehpa hala teslim edilmedi. Ağustosun 4. Haftasında yaptığımız telefon görüşmesinde ürünlerimin birkaç gün önce hazırlanıp bittiği ve sevk için bekletildiği iletildi. Şu an Eylülün 2. Haftası bitmek üzere. Her aradığımda farklı bir şey söyleniyor. Hazır olan ürünümü sevk etmiyorlar! Tarih iletemiyor, devamlı geçiştiriyorlar. Ne genel müdürlük, ne Modoko yardımcı oluyor. Koskoca Doğtaş firmasının yaşattığı mağduriyet gerçekten hiç hoş değil. Veremeyeceğiniz sözleri tutmayın ve insanları mağdur etmeyin, televizyonum 3 haftadır yerde. Yazık gerçekten. Acil doğru bilgi, doğru tarih teslimatı ile ilgili destek bekliyorum. Şikayet sahibi olarak benimle iletişime geçin lütfen.

25 Eylül 13:07

Takribi olarak Ağustosun ilk haftasında Doğtaş Modoko'dan satın aldığım TV ünitesi ve sehpa hala teslim edilmedi. Ağustosun 4. Haftasında yaptığımız telefon görüşmesinde ürünlerimin birkaç gün önce hazırlanıp bittiği ve sevk için bekletildiği iletildi. Her aradığımda farklı bir şey söyleniyor. Hazır olan ürünümü sevk etmiyorlar! Tarih iletemiyor, devamlı geçiştiriyorlar. Ne genel müdürlük, ne Modoko yardımcı oluyor. Koskoca Doğtaş firmasının yaşattığı mağduriyet gerçekten hiç hoş değil. Ve hala bildiriyorum ki bu kadar sözünün eri olmayan bir firma daha ben görmedim. 23 Eylül dediler ürünler yine gelmedi şimdi 30 Eylül diyorlar. Aramasam onu da bilemeyeceğim asla iletişime geçmiyorlar. Rezil ötesi bir firmasınız. CİMER'e de şikayet edeceğim. Müşterinizle dalga geçiyorsunuz resmen. İş ahlakınız sıfır.

13 Eylül 00:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Her türlü bilgi talep ve önerileriniz için müşteri iletişim merkezimize ait 0850 800 34 87 numaralı hattımızdan bizi arayabilir ve adresimize mail atabilirsiniz. Saygılarımızla,

13 Eylül 11:03

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

13 Eylül 12:46

Sorunun çözümü için henüz aksiyon olmadığından ekstra bir şey söyleyemiyorum. Çünkü telefon görüşmemizde detaylı bilgilendirme denilen şey benim size süreci anlatmam ve sizinde aksiyon almaya çalışacağız demenizden ibarettir. Henüz olumlu bir bildirim almadığım için beklemeye devam ediyorum.

25 Eylül 13:02

30 Eylül 23:42

Ürünlerim bugünde teslim edilmedi! Kahret sin sizden ürün aldığım güne!

02 Ekim 11:33

40 Gündür Gelecek Deyip Bir Türlü Gelmeyen Ve Doğtaş TV Ünitesi