Doğtaş Mobilya Sandalye Rahat Değil

21 Eylül

Merhaba efendim, Doğtaş mağazasından yemek takımı aldım. Çok kötü, almayı düşündüğüm sandalyelerin ayakları çok oynuyor. Yaslanma yerleri de oynuyor. Servis geliyor, vida atıp sabitliyor ama hiçbir fayda sağlamıyor. 4 kez servis geldi, aynı sorun devam ediyor. Şimdi sandalyenin ayağı kırıldı, 2 ay oldu. Bir ayak getirip takmadılar. Bir daha da Doğtaş'tan alışveriş yapmam.

Doğtaş Mobilya Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 7 dk 24 sn
Doğtaş Mobilya Logo
21 Eylül 11:30
Doğtaş Mobilya Logo
21 Eylül 15:27

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

İbrahim
14 Ekim

Doğtaş Exclusive Mamak şubesinden oturma odası ve yemek takımı satın aldık, ürün gelmeden bir gün önce haber verin. Dedik ürün kapıya gelmiş ondan sonra haber verildi. Acil izin alıp eve gelmek zorunda kaldım. Gelen ürünlerden koltuk yırtık çıktı, duvara asılması gereken aynaların apartları kırık çı...

24 Ağustos
"Uzun bir süreçten sonra da olsa mağduriyetim giderildi, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim."

0 Yorum

Doğtaş Mobilya Şikayetvar üye markasıdır