Doğru Kaynak Dağıtım ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Doğru Kaynak Dağıtım Kitap Aktivasyonunu Daha Önce Aktif Edildi Ve Su An Tekrar Edilmiyor

Nurcan
Nurcan 21 Ocak 13:27
videoplayer-icon

Kitabı daha önce aktif ettim ama eski telefonumda kaldı tekrar indirdim yeni telefonuma kitabı aktif et'e basıyorum ama daha önce aktif edildi diyor soru çözümlerini izleyemiyorum, bir yol gösterir misiniz ne yapmam gerekiyor. Sorunuma erken çözüm olursa sevinirim

29 Mart

Doğru Kaynak İnternet Sitesi Ve Kitap Aktivasyonu

Doğru kaynak internet sitesine giriş yapılıyor fakat beyaz bir ekran dışında hiçbir şey açılmıyor. Kitap aktifim vardı ama şu an o da yok gözüküyor. İnternetle alakalı bir durum değil. Yanlış yaptığım soruların çözümlerini izliyordum. Lütfen sorun neyse çözer misiniz.

25 Eylül 2022

Doğru Kaynak Dağıtım Kitap Aktivasyonu Ve Soru Çözümleri.

Öncelikle kolay gelsin, doğrukaynak.com a ve Tats uygulamasına önceden farklı bir e-posta ile üye olmuştum. Fakat telefon değiştirdim ve farklı bir e-posta ya geçiş yaptım ama yeniden bu iki uygulamaya giriş sırasında benden kayıtlı e-posta mı istiyor. Ben o e-posta yı hatırlamıyorum şifresi de dahi...

1 Yorum

Suheyda
Suheyda

Nasıl düzeldi benim de öyle hala daha önce aktive edilmiş diyor ama girilmiyor kitaba