Tampon Tedarik Sorunu ve İletişim Eksikliği

Tampon Tedarik Sorunu ve İletişim Eksikliği
Osman
08 Ekim 17:05

27 Ağustos 2024 tarihinde seyir halindeyken 03 AB 881 plakalı araç, 41 AUA 134 plakalı aracıma arkadan çarptı. Çarpışma sonucu tutanak tutuldu ve %100 kusur oranı 03 AB 881 plakalı araca verildi. Araç hasarı için eksper atandı (Yıldırım Sigorta Eksperliği Hizmetleri) ve eksper, tamponun değişikliğine karar verdi. 03 AB 881 plakalı aracın sigorta şirketi Doğa Sigorta, aracımın tamponunu tedarik edemiyor ama bana 'Biz tedarik edemiyoruz, siz 1100₺ karşılığında tampon takabilirsiniz' deniliyor. Bu rakamlara tampon bulunamadığının farkındalar ama bugün 09 Ekim 2024, tam 44 gün geçmesine rağmen aracım özel serviste tamir atölyesinde durmakta ve ben 44 gündür aracımı kullanamıyorum. Eksper ve Doğa Sigorta müşteri hizmetleri ile günde en az 8-10 kez telefon görüşmesi yapmama rağmen muhatap bulamıyorum ve şikayet edecek veya çözüme kavuşturacak hiçbir kurum yoktur. Doğa Sigorta'nın yapması gereken, aracın tamponunu tedarik edip değişimi sağlaması veya güncel değerini karşılayıp temini benim sağlamam yönünde talebim vardır.

08 Ekim 17:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

08 Ekim 17:23

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Osman
23 Ekim 18:50

Firmanız tarafından ekspere bilgi verildi 4000 TL'ye yan sanayi Tampon alın takılsın ödeme yapılacak denildi eksperin bize bilgi vermesinin üzerine ürünü alıp taktik ama eksper firmanız tarafından sistem izin vermediğini dile getiriyor 1100 TL karşılıyorsunuz yazıklar olsun sizlere bu kadar basit olamaz

Hüseyin
07 Ağustos 17:40