Doğa Sigorta Aracımın Masrafını Karşılamakta İşlemi Uzatıyor.

01 Haziran

27.04.2023 tarihinde karışmış olduğum trafik kazasında %100 kusur karşı tarafın olmasına rağmen 1 ayı aşkın süredir Doğa Sigorta tarafından bekletilmekteyim. Aracımın tamir süreci henüz başlatılmadı sigorta şirketini defalarca aramama rağmen dosya sorumlusu işlemi yürütmüyor. Aracımın bütün değişecek parçalarının orijinalliğini kanıtlar nitelikteki görselleri ve hasar raporu Doğa Sigorta'ya iletilmiş olmasına rağmen dosya durumu hâlâ inceleme aşamasında beni mağdur ettiler. Acilen bana dönüş sağlanması ve işlemlerimin başlatılmasını talep ediyorum. Bu şekilde devam ederse hukuki süreci başlatacağını temin ederim.

Doğa Sigorta Logo
01 Haziran 11:01
Doğa Sigorta Logo
02 Haziran 14:44

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Doğa Sigorta Aracımı 80 Günde Yapamadı

2 gün önce

06/07/2023 tarihinde ticari aracımız kasko tarafından yapılmak üzere özel Doğa Sigorta servisine girdi. Bugün 22/09/2023 ve aracım hala çıkmadı. Bizim aracımız ticari olmakla birlikte iş için kullanılan bir araçtı. Yani tam tamına 80 gün geçti neredeyse ve sigortadan hep bir onay bekleyen servis hep...

Doğa Sigorta İkame Araç Talebi

2 gün önce

Antalya da aracım kaza yaptı. Tam bir haftadır ikame araç vermiyorlar. Eksper raporu bekliyoruz diyorlar. Eksper arabama bakalı 4 gün oldu. Çok mağdur oldum. İlk defa böyle bir kasko şirketine rast geldim. Her gün aramama rağmen hala mağduriyetimi gidermediler. Plaka 07GIR01

Doğa Sigorta Verilmeyen Çekici Hizmetinin Verilmiş Gibi Gösterilmesi

4 gün önce

09.09.2023'te aracımın arıza vermesi sonucu ilgili sigorta şirketinden çekici talep ettim çekici toplamda 1200₺ sigortanın ve 2250₺ şahsım tarafından toplam 3450₺ karşılanacak şekilde çekici hizmetini kabul ettim ancak daha sonra başka bir çekiciyle görüştüğümde 1400₺ ile hizmet vereceğini söyledi. ...

Doğa Sigorta Hasarsızlık İndirimi Yapmıyor.

5 gün önce

Doga sigortadan zorunlu trafik sigortası yaptırdım. 3 yıllık aracımı sattım ama yeni trafik sigortasını Doğa Sigorta hasarsızlık indirimi vermedi. Hasarsızlık indirimi yaparak aradaki farkı tarafıma ödenmesini böylece mağduriyetinin giderilmesini Rica ederim.

Honda Park Ve Doğa Sigorta Anlaşmazlığı Bizi Mağdur Etti

1 hafta önce
"Exper bürosu ile geçen hafta perşembe ve cuma günü görüştüm. Park Honda'ya mail göndererek aracımızın tarafımıza teslimini sağladılar. Bu arada bugün öğrendim ki, Doğa Sigorta aracın hasar bedelini de park Honda'ya ödemişler. Teşekkürler... Park Honda ve Doğa Sigorta Teşekkür ederim."

0 Yorum

Doğa Sigorta Şikayetvar üye markasıdır