Dilan Polat Estetik Çekmeköy Bozuk Ürün!

Dilan Polat Estetik Çekmeköy Bozuk Ürün!
Aliye
30 Ağustos 2023 01:2824.951

Dilan Polat Çekmeköy'de çatlak tedavisi işlemi aldım. Sonrasında ev bakım ürünlerinden bir krem apaçık bir şekilde bozuk çıktı. Sıvı hale gelmiş, kapağı açar açmaz akıyor ve inanılmaz ekşi bir kokusu var. Bunu şubeye bildirdiğimde şubeye çağırdılar (müşteri hizmetlerinin fabrika hatasıdır bizim hatamız değil gibi ironik bir açıklamasından anlamalıydım devamını.)
Şubeye gittim, şube müdürü c*** hanım kremin bozuk olmadığı hakkında beni o kadar ikna etmeye çalıştı ki, profesyonellikten fazlasıyla uzaktı. İşlem sırasında bana o kremi tanıttıkları ve "krem" nedir, kıvamı nasıl oluru bildiğimden kremin bozuk olduğuna adım gibi emindim. O da aynı şekilde "fabrika hatası" gibi bir şey söyledi. Yetmezmiş gibi "bir yerinize bir şey olmamış ki, neresi bozuk" tarzında talihsiz bir savunma yaptı. Yanındaki kızlar "vitamin var bunda, vitamin sıvı olur" tarzında bilimden fazlasıyla uzak bir açıklama yaptılar😅
İşlem sırasında uygulanan kremi getirip karşılaştırmalarını istedim ve tabi ki ürün aynı (paket/renk/ içerik.). Latince kısmı bile okudum onlara ürünün aynı olduğuna inanmaları için (saçmalığa bakın😂)
Sonrasında ellerinde o kremden başka olmadığını söyledi c*** hanım, ben de en azından evdeki tedavime devam edebilmek için ellerindeki mevcut kremden istedim. "o zaman bu eski krem tüpünü boşaltıp yıkayıp içine doldurabilirim" diye korkunç bir teklifte bulundu😅
Sabrım fazlasıyla sınandı, ürünü ellerindeki haliyle vermeye ikna oldu.
Bir lütufmuşcasına "bunu başka kimseye yapmayız" dedi. Olması gereken zaten bozulmamış krem vermeniz😂

Sonunda müşteri memnuniyeti için nasıl bir telafi uygulayacaksınız dediğimde "ne istiyorsunuz?! " Dedi.
Yine teklifte bulunan bendim. İndirim/ ürün vs bir şeyler ayarlamalarını istedim.

Geleceğe dönük bir indirim yapamazmış, kendisi zaten hep oradaymış. Bir dahaki gelişimde onu bulacakmışım vs. Özetle korkunç açıklamalar ve üste çıkmalar silsilesi devam etti.

"Kalsın" dememle mesele sonuçlandı. Müşteri memnuniyetini önemsemiyorsanız yorumlarda okursunuz dedim. Ve buyurun.

20 dakikalık bir atışmaydı, atışma diyorum çünkü asla özür/ telafi vs yoktu. Atışmadan ibaret bir hak arama süreciydi benim için. Rezalet!

Hijyen Eksikliği Ve Yanlış İşlem Sonucu Kaş Şeklinin Bozulması

Nazlı
20 Ağustos 2025 15:101.113

18 Ağustos 2025 tarihinde Dilan Polat Kırıkkale şubesinde kaş ve bıyık alımı işlemi yaptırdım. Uygulama sırasında yanlış...

Dilan Polat Estetik Aldığım Hizmet Yarım Kaldı, Mağdur Edildim

Buse
2 Ağustos 2025 04:274.489

Dilan Polat Ataşehir şubesinden 3 Mart’ta microblading ve rötuş işlemi satın aldım ve toplamda 2700 TL ödeme yaptım. İşl...

Lazer Epilasyon Paketim Tamamlanmadan Seanslarım İptal Edildi

Aleyna
22 Ağustos 2025 15:333.472

Kasım 2024’te Dilan Polat Estetik Pendik şubesinde lazer epilasyon paketi satın aldım ve 3.500 TL ödeme yaptım. Ancak iş...

1 Destek

Dilan Polat Estetik Kapanan Şube Sonrası Ücret İadesi Yapılmadı, Mağdur Edildim!

Dilara
14 Temmuz 2025 14:531.209

2024 Aralık ayında kayıt olduğumuz ve epilasyon için seansa gittiğimiz Dilan Polat Kastamonu şubesi 2025 Nisan tarihinde...

Öne ÇıkanKonular