TTNET Tivibu Dijital Kurye Sorunu

Sevim
24 Haziran 14:19

TTNET-Tivibu başvurusu yaptım. Dijital Kurye ile kimlik Onayı randevusu oluşturuldu. Dijital Kurye haritadan takip seçeneği ile takip edilemiyor. 0850 822 22 22 Dijital Kurye aradı telefon görüşmesindeydim hemen görüşmemi bitirip aradım ama internet ya da WhatsApp'dan işlem için yönlendiriyor. Telefondan ulaşılamıyor, WhatsApp görüşmesi seçenek az ve ilerlemiyor. Kurye harita takip sistemi tam çalışmıyor bu yüzden işlem yapılamıyor. Muhatap yok, çok kötü!

25 Haziran 10:55 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhabalar, Yaşanan olumsuz deneyiminiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kontrol sağlayabilmemiz amacıyla teslimat numarası ya da işlem sağlanan GSM numaranızı iletebilir misiniz?

27 Haziran 14:07

Merhabalar, Yaşanılan gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Teslimat işlemlerinizin tamamlandığını görüntülemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Dijital Kurye Adı Gibi Dijital Gerçekte Yok.

Burak

17 Şubat 15:32

Dijital Kurye Kurye Asla Gelmiyor

Şamil
29 Haziran 11:56
"İşlemlerim hızlıca gerçekleştirildiği için teşekkür ederim. Bundan sonraki işlerinde daha hassas olmalarını, insanların vakitlerinin değerli olduğunun bilincinde olmaları gerektiğini ayrıca ifade ederim."