Dijital Kurye Kurye Asla Gelmiyor

29 Haziran 11:56
Şamil'in Teşekkür Mesajı
“İşlemlerim hızlıca gerçekleştirildiği için teşekkür ederim. Bundan sonraki işlerinde daha hassas olmalarını, insanların vakitlerinin değerli olduğunun bilincinde olmaları gerektiğini ayrıca ifade ederim.”

27 Haziran tarihinde TTNET ile yapacağım internet sözleşmesi, Dijital Kurye tarafından getirilecek sözleşmeyi imzalamamla gerçekleşecek. Fakat öncesinde 27 Haziran da geleceğiz dediler gelmediler. Sonrasında 28 Haziran da geleceğiz dediler yine gelmediler. Evde iki gündür bir yere hareket etmeden kurye bekliyorum. Şimdi araya hafta sonu girince 1 Haziran da geleceğiz dediler. Fakat ne kurye atandı ne de firmadan herhangi bir geri dönüş yok. Tek iletişimleri WhatsApp. Onda da bir robotla muhatap oluyorsunuz ve asla işleminizi çözüme kavuşturmuyor. Türk Telekom gibi büyük bir firmanın böyle daha tam sistemini oluşturamamış bir şirketle çalışması çok acı verici. Dijital Kuryeyle anlaşmak yerine sözleşmeyi herhangi bir şubesine çağırıp dijital olarak imzalatabilir. Bu firmaya acil rakip çıkması lazım. Yoksa işini düzgün yapacağını zannetmiyorum. Firmanın bende bıraktığı ilk izlenimi gerçekten hoş olmadı.
Sipariş Numaram: 202406275947944

29 Haziran 13:54 (Şikayetten 1 saat sonra)
03 Temmuz 10:09

Kurye asla gelmiyor. Yaptığım şikayet üzerine 1 Temmuz 2024 de geleceğiz dedi firma. Kurye atandı. Fakat 3 Temmuz oldu. Kurye hala gelmedi. Kurye gelecek diye bir yere çıkamıyoruz. Ben böyle sorumsuzluk görmedim. Kurye gelmediği için internet sözleşme imzalayamıyorum ve internet kurulumum gerçekleşmiyor. Daha önce TTNET 1 günde internet bağlardı. Dijital Kurye yüzünden süreç çok uzuyor. Acilen Dijital Kurye şirketiyle çalışmayı bırakmalısın TTNET.

03 Temmuz 12:34
04 Temmuz 01:15

Ayın 3'ü bitmiş siz yeni mesaj atıyorsunuz. Bari 4 ü deyin de gerçekçi olsun. Attığınız mesajlar robottan olduğu gibi Şikayetvar a bile robot yazılım üzerinden cevap veriyorsunuz anlaşılan. Benim işim hala görülmedi. Lütfen bir an önce şu kuryenizi gönderin.

04 Temmuz 13:24
04 Temmuz 13:44

Bana cevap yetiştirmeye uğraşacağınıza kuryenizle irtibata geçip bir an önce yönlendirme sağlasanız hem firma itibarının zarar görmeyecek hem de işimiz görülecek. Fakat şu tavrınıza gerçekten anlam veremiyorum. Hala kuryeniz gelmedi.

04 Temmuz 17:30

Merhabalar, Yaşanılan gecikmeden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Teslimat işlemlerinizin tamamlandığını görüntülemekteyiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

05 Temmuz 14:50

Kuryeyle iletişime geçtim. Gayet olumlu bir şekilde işlemlerim gerçekleştirildi. Gecikmeden dolayı özür dilendi.

05 Temmuz 14:52

05 Temmuz 19:17

Merhabalar, Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Yanlış Randevu Ve İletişim Sorunları

Altan