Dijital Kurye Hat Gelmemesi Şikayet

10 Eylül 10:03

@Türk Telekom'dan sim kart bekliyorum. Digital kurye ile gönderim sağlanacak, nasıl bir firma ise 8 gün oldu. Kargo hala gelmedi, firmada muhatap yok, telefonlara bakan yok. Digital devrim yapmaya gelmişler, slogana bak, hizmete bak, bir kargo gönderimini sağlamıyorlar kaç gündür.

10 Eylül 18:35

Olumlu olumsuz ne bir arama ne bir açıklama yapan var biz bunun cevabını nasıl alacağız

10 Eylül 12:20

Kargom gecikti bunun nedeni nedir ne zaman teslim edilecek Herhangi arama almadım

10 Eylül 10:13 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhabalar. Yaşanan olumsuz deneyiminiz için üzgün ve yardım için her daim yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz. Kontrol sağlayabilmemiz amacıyla teslimat numarası ya da işlem sağlanan GSM numaranızı iletebilir misiniz? Dijital Kurye

10 Eylül 18:34

Merhabalar, durumun aciiliyeti ve önemi saha ekibimize aktarılmıştır, randevu tarihiniz 12.09.2024 tarihinde tarafınıza ulaşılacaktır.

10 Eylül 18:34

Ne cevap veriyorsunuz ne de bir açıklama arama yapıyorsunuz karşınızda ki kişiyi mağdur ediyorsunuz

10 Eylül 18:49

Ne zaman gelir

12 Eylül 16:33

Merhabalar, Randevunuz 12.09.2024 tarihinde görüntülenmektedir. Saat aralığı verilmemektedir. Kurye rotasyonuna göre ikametinize gelmeden önce sizlerle iletişime geçecektir. Güncel randevu tarihinde kurye araması beklemenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Türk Telekom'dan Beklenen Hat Teslimatı Sorunu

Çetin