Dijital Kurye 1.5 Aydır Mağdur Ediyor

Dijital Kurye 1.5 Aydır Mağdur Ediyor
11 Eylül 18:44

Dijital Kurye firması 1.5 aydır hala sim kartımı getirmiyor randevu tarihleri 21 28 Ağustos 4 11 Eylül olarak sürekli ertelendi en sonunda 11 Eylül günü adres teyit edip getireceği söylendi saat 18e kadar işyerinde beklediğimiz halde tekrardan gelmedi. 1.5 aydır geçiş yapamadığım için mevcut operatörümde taahhüdüm bitti ekstra fatura ödedim. Öğrenci olduğum için bu sürede şehir değiştirdim sim kart elimizde geldiğinde tekrardan ekstra yolculuk yapmam gerekecek. Hiçbir şekilde iletişime geçemiyoruz canlı destekleri muhatap alabileceğimiz bir insan yok. Otomatik mesajlar kesinlikle yardımcı olmuyor numaralarını aradığınızda sitemizden kontrol edebilirsiniz deyip yüzünüze kapatılıyor. Türk Telekom'un böyle bir amatörlükle yan yana gelmemesi lazım.

12 Eylül 16:06 (Şikayetten 21 saat sonra)

Merhabalar, Yaşanan olumsuz deneyiminiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kontrol sağlayabilmemiz amacıyla teslimat numarası ya da işlem sağlanan GSM numaranızı iletebilir misiniz?

12 Eylül 16:07

Tekrardan ertelediniz randevuyu şu an 18 eylüle randevu görünüyor böyle sürekli erteleyecek misiniz?

12 Eylül 19:33

16 Eylül 18:01

Merhabalar, Teslimat süreniz dolduğu için tekrar randevu oluşturulamamaktadır. Dilerseniz yeni bir başvuru yaparak tekrar kurye süreci başlatabilirsiniz. İyi günler dileriz.

18 Eylül 11:10

Teslimat süresini dolduran sizsiniz 1.5 aydır sizi bekliyorum

18 Eylül 11:35

Sizin yüzünüzden başvurum iptal oldu aynı tarifeye başvuru yapamıyorum ve 1 aydır bekletiliyorum ömrümde böyle bir saçma bir firma görmemiştim her açıdan mağdur ettiniz bizi.

18 Eylül 11:36

18 Eylül 11:37

Üzgün olmanız bir şey değiştiriyor mu? Tarifem yok. Operatörümde taahhüdüm bitti ekstra fatura ödedim. 1 aydır sizin zahmet edip gelmenizi bekliyorum iletişime bile geçemiyorum. Bu mağduriyetlerimi karşılamak zorundasınız tüketici haklarını kadar götürürüm bu işi.

18 Eylül 12:56

Merhabalar, Yaşanan olumsuz deneyiminiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Dilerseniz yeni başvuru oluşturarak kurye teslimat sürecinizi başlatabilirsiniz. İyi günler dileriz.

18 Eylül 14:29

Dijital Kurye İle İletişim Sorunu Ve Teslimat Gecikmesi