Tod TV Digiturk Paramı Aldı Hizmetimi Vermedi!

04 Haziran

Tod TV - DigiTurk

04.06.2023 tarihinde Apple ® üzerinden faturama yansıtarak satın aldığım üyeliğimi param ® kesilmesine rağmen kullanamadım. Tod uygulamasına girdiğimde üyeliğimin olmadığı görüldü. Ancak hem Apple hem Turkcell ® üyeliğimin varlığını kanıtlıyor. Ayrıca Digiturk müşteri hizmetleri asla ve asla müşteri temsilcisine bağlamıyor hatta öyle bir seçenek dahi sunmuyor.

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 15 sa 55 dk
Digiturk Logo
04 Haziran 19:24

Merhaba Yaşar Ç., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Logo
07 Haziran 10:37

Sayın Yaşar Ç., ile 07.06.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Hizmet Vermiyor Kullanmadığım Hizmet İçin Para Ödüyorum

26 Aralık 2022

Digiturk 15'ine kadar TÜRKSAT'a geçiş yaptığı için ücretsiz hizmet ediyordu. Gönderdikleri ücretsiz teknik servisine kaç kere aramama rağmen hiçbir şekilde ulaşamadım. Daha sonrasında Digiturk'ü aradım. 30 Kasım'da yurt dışına çıkmam gerektiğini ve yolladıklarım numaraya ulaşamadığını söyledim. Yurt...

İnternet Ve Digiturk Üyeliklerim

1 gün önce

İnternette aldığım günden beri kopma ve yavaşlama yaşıyorum defalarca şikayet ettiğim halde çözülmedi. Bein Connect e giriş ve online işlem yapamıyorum Digiturk talep ettiğimden farklı paket sunuldu. 2 üyelik olmak zorunda kaldı 1. Yi iptal edeceklerini söylediler iptal etmediler

Tod Digiturk Ödenen Paketi İzleyememek

1 gün önce

Tod Digiturk Extra super paketi ödememe rağmen seyredemiyorum. İletişim telefonu yok. İyice saçmaladılar artık. Bir daha asla üye olmayı düşünmüyorum. Tam bir seytanlik....,...... Tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod tod

Digiturk Tod Üyelik Sorunu

3 gün önce

Tod üyeliğim var sadece Fenerbahçe maçlarını satın aldım fakat izleyemiyorum. Ödeme yapıyorum fakat üyeliğimin olmadığını söylüyor uygulama. Bir kez izledim fakat şu an açmıyor hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bu konuda yardım almak istiyorum

Digiturk Yanlış Kablo Bağlı. İnternet Hızım Aşırı Düşük

3 gün önce

Üye olduğum günden beri gündüz 5,9 gece 6,9 internet hiz ölçüyorum 16 MB parası her ay ödüyorum bir yıl oldu sorun çözülmedi paramın iadesini rica ediyorum. Artık teknik arıza kaydı oluşturup bos konuşma yapmak istemiyorum. Paramı iade edin. Yanlış kalitesiz kablo bağlı. Değiştirmek için para talep ...

0 Yorum

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır