Digiturk/Bein Sports Eksik Sözleşme Nedeniyle Yayın Kapatılması

03 Ekim

Digiturk üyeliğiniz eksik sözleşme nedeniyle kapanacaktır saçmalığı başıma geldi an itibariyle. Yaklaşık 1 ay kadar önce Digiturk Bein Sports ® Sporun Yıldızı Paketi'ne kayıt yaptırmıştım. Teknik servis elemanı da evime gelip kurulumu tamamladı ve kimliğimin fotoğrafını çekip evrakları online ortama yükledi. Gerekli tüm evrakları da imzaladım ve yayınım açılmıştı. Bugünse bu şekilde bir mesaj geldi ve ben hiç tanımadığım kimselere garip bir şekilde 1 ay içinde 2 kez neden kişisel verilerimi veriyorum?

Bununla ilgili gerekirse CİMER ® ve BTK ®'ya da gerekli başvurularda bulunacağım.

Kurum içi işleyiş de sıfır kesinlikle bu şirkette. 0212 473 7373 numaralı telefondan yaklaşık 15-20 kez (farklı farklı kimseler tarafından) aranarak kurulumunuz yapıldı mı diye soruldu. Buradaki acenteden kesinlikle merkezin de haberi yok. Ahbap ® çavuş ilişkisiyle dönen bir şirket işleyişi var sanırım.

Hiçbir telefon numarası da belirtilmiyor bana telefonla da ulaşılmıyor. Yalnızca bir SMS ile ödemesi peşin yapılmış paketimin eksik sözleşme nedeniyle iptal edileceği yazılıyor. Nedir bu saçmalık?

Digiturk Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 4 sa 36 dk
Digiturk Logo
03 Ekim 21:00

Merhaba Celalettin Ç., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

03 Ekim 21:06

Tarafıma ivedi bir şekilde sözleşmede hangi bilginin ve neden eksik olduğunun bilgisi verilirse sevinirim. Bekliyorum.

Digiturk Logo
04 Ekim 17:23

Sayın Celalettin Ç., ile 04.10.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Digiturk Parasını Ödediğim Paketin Eksik Sözleşme Bahanesi İptal SMS

Kerem
1 hafta önce

23936960 numaralı üyeliğim için Parasını ödediğim halde aylarca uğraşıp ligin 6. Haftasında kendi ayaklarımla teknik servise gidip kurulumunu yaptığım Digiturk Taraftar paketi için şimdi de eksik sözleşmeden dolayı 25.12.2023 tarihinde kapanacaktır. Diye bir SMS aldım. Resmen tüketici ile dalga geç...

Digiturk Servis Ücreti Alması

Yalçın
20 Eylül

Yaklaşık 13 yıldır ( iptal ettiğim önceki üyeliğimi de hesaba katarsak 16yıldır) evimde Digiturk ( Beın Sport) kullanıyorum. Ana oda üyeliğimi devam ettirdiğim günün akşamında Yan Oda üyeliğime ait kutunun çalışmaması şikayetim üzerine eve gelen servis sadece 10 saniyelik bir işlemle güncelleme yapa...

Digiturk Servis Ücreti Alması

Digiturk Beın Sport Kurulumu Zaman Aşımı

Osman
12 Eylül

Yaklaşık bir ay önce Bein Sports Yıldızlar paketi aldım, ancak ne gelen var ne de arayan. Arıyoruz, yoğunluk var deniyor. Bu yüzden iptal edeceğim paketi satana kadar 40 defa aranıyoruz. Alınca kimse ilgilenmiyor bile. Sonra kaçak yayın izleniyor diye ağlanıyorsunuz. Tüm üyeliklerimin iptalini istiy...

Digiturk Kurulum İçin 40 Gündür Bekliyor Olmam

İsmail
08 Eylül

01 Ağustos günü Bein Sports üyelik başvurusu yaptım spor müsabakaları için 40 gün oldu. Halen herhangi bir şekilde iletişime geçilmedi. Arıyorum sadece oyalıyorlar. Az kaldı iptal etmek üzereyim. Korsan yayın suç diyorlar ama müşteri ile iletişim kurmaktan yoksunlar.

Digiturk Kurulum Yapmaya Gelmedi Satın Aldığım Fiyattan Daha Yüksek

Seda
04 Eylül

Bein Sports a yeni üyelik yapmak için aradım. 159 TL'ye üyelik yaptım. Beın Connect üzerinden kanalları izliyorum. 25.08.2023 tarihine TV ye kurulum yapmak için randevu verildi. Ancak ne gelen oldu ne arayan oldu. Ben aradığımda yoğunluk olduğunu ve en kısa sürede servis ekibini yönlendireceklerini ...

Digiturk Kurulum Yapmaya Gelmedi Satın Aldığım Fiyattan Daha Yüksek

0 Yorum